Összesen 41 089 darab fogyott a Júlio névre keresztelt plüsshódból, amely rendhagyó küldetéssel érkezett az Auchan polcaira novemberben. Az áruházlánc  minden egyes játékfigura megvásárlása után ötszáz forintot adományozott klinikánknak egy speciális életmentő berendezés beszerzésére.

A várakozásokat is felülmúlva összesen 21 millió forintot gyűlt össze a jótékonysági kampány keretében, melyet az  Auchan a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikájának adományozott, melyből életmentő beavatkozásokhoz nagy segítséget nyújtó, speciális röntgenkép-erősítő berendezés beszerzését valósítja meg a klinika.

„A társadalmi felelősségvállalás, azon belül a gyerekek segítése kiemelt jelentőségű az Auchannál. Óriási örömmel tölt el minket, hogy a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikán gyógyulók segítése vásárlóink szívügyévé is vált és, hogy a korábban megcélzott összeget túlszárnyalva, közös összefogással összesen 21 millió forintot gyűjtöttünk össze” – nyilatkozta az akcióról Széll Hajnalka, az Auchan Retail Magyarország országos HR igazgatója.

„Az adományt a II. számú Gyermekgyógyászati Klinikán elvégzett életmentő beavatkozásokhoz nagy segítséget nyújtó röntgenkép erősítő berendezés beszerzésére fordítjuk, mely egy olyan készülék, amely speciális érfestési technikát alkalmaz, segítve a daganatok jobb, pontosabb felismerését és műtéti ellátását. Köszönjük mindazoknak, akik részt vettek az Auchan Retail Magyarország és a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikájának közös akciójában és vásárlásukkal támogatták céljaink elérést” mondta dr. Kovács Gábor, a klinika igazgatója.

Galéria

4kép