Kedves Semmelweis Egyetem Hallgatók!
 
Klinikánk komplexitása három főbb részlegre tagolódik, melyek kiváló lehetőséget kínálnak TDK hallgatóink számára is. A sebészet, gasztroenterológia és transzplantáció iránt érdeklődő fiatal kollégáknak biztosítunk helyet kutatásuk és fejlődésük számára. Ha számodra fontos a támogató közeg és a gyakorlatias környezet a TDK munkád végzéséhez, akkor jelentkezz a STéG-re.
 
A jelentkezéshez előzetes egyeztetés szükséges, ehhez keressétek Albert Zoltán kollégánkat az alábbi e-mail címen: albert.zoltan@semmelweis.hu 
 
A klinikáról bővebben olvashattok a weboldalolunk https://semmelweis.hu/sebeszet/ ahol a kutatás fül alatt a TDK témákat és témavezetőket is megtaláljátok.
Facebook oldalunkat követve betekitést nyerhettek a klinikai életbe és nem maradtok le a klinika által szervezett rendezvényekről sem.
 
 
„Ahol egy az élet, egy lehet csak az élettan, egy a boncz- és kórtan is. (A sebészet) ne legyen egyedül külformákban alapuló, ész nélküli kézmű, hanem az egészet egyes részeiben feltaláló tudomány” – Balassa János