Betűméret: A A A

TDK szabályzat

TDK-s szabályok

 

  1. Kettős regisztráció: a TDK-kurzus Neptun rendszerben történő felvétele mellett a Klinika TDK felelősénél is regisztrálni kell az alábbi e-mail címen: ortopedklinika@gmail.com
  2. TDK igazolás: Különféle pályázatokhoz, ösztöndíj- és egyéb kérelmekhez az Egyetem TDK irodája csak annak a hallgatónak tud igazolást adni a diákköri munkáról, aki a Klinikán is regisztrált és az alábbi nyilvántartásban szerepel: http://tdk.semmelweis.hu/altalanos-informaciok/ortopediai-klinika-151007155214.
  3. TDK Konferencia: A TDK-konferenciára csak az a hallgató jelenthet be előadást, aki a Semmelweis Egyetem Tudományos Diákkörének hivatalosan nyilvántartott tagja. 2010-től csak azok a hallgatók tarthatnak elsőszerzős előadást a TDK-konferencián, akik előtte legalább két szemeszteren át folyamatosan regisztrált diákkörös hallgatók voltak.
  4. Többszörös TDK: Egy TDK-hallgató egyidejűleg legfeljebb két helyen lehet bejelentett diákkörös. A hallgató úgy ismerhető el mindkét kutatóhelyen, ha az intézmények TDK-felelőse írásbeli hozzájárulását adja ahhoz, hogy a hallgató a másik kutatóhelyen is TDK-munkát végezzen.
  5. Alsóbb évfolyamos TDK: Megfelelő garanciák esetén – a témavezető és a klinika vezetőjének egyetértésével – alsóbb évfolyamos hallgatók is bekapcsolódhatnak a kutatásba, akkor is, ha az illető szaktárgyat még nem hallgatják.
  6. Érdemjegy: A félév végén a kitöltött és a témavezető által aláírt „TDK munka értékelő lap“-ot a hallgatónak a Klinika Titkárságán kell leadnia, ez alapján kerül az érdemjegye a Neptun rendszerbe.

 

TDK munka értékelő lap

 

További információk:

http://tdk.semmelweis.hu/

ortopedklinika@gmail.com