RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓ

GYAKORLATI VIZSGA TÉTELSOR

TÉTELSOR

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Az Ortopédiai Klinikán a magyar hallgatók oktatása minden oktatási napon reggel 9 órakor előadásokkal kezdik, utána két blokkban gyakorlati oktatás zajlik. Az előadásokat a témában jártas szakorvosok tartják, a gyakorlati részben egy szakorvos és 1-2 szakorvosjelölt végzi a gyakorlati oktatást, amely során biztosítjuk a hallgatók számára a betegvizsgálat lehetőségét.

Minden blokkban felnőtt- és gyermekortopédiára szakosodott oktató is részt vesz, akik a betegvizsgálat mellett lehetőséget biztosítanak a hallgatók számára az ambuláns rendelés, csípőszűrés, gipszkezelés és műtői tevékenység megismerésére is. 

A blokk utolsó tanítási napján a hallgatók gyakorlati vizsga keretében számolnak be az oktatás során szerzett gyakorlati tudásukról.

A hallgatóink számára nemcsak a gyakorlati oktatás ideje alatt, de klinikai munka keretében egész évben is lehetőséget biztosítunk arra, hogy a Klinika munkájában – műtői asszisztenciában, ambuláns rendeléseken – rendszeresen is részt vegyenek. A tudományos munka iránt érdeklődők számára szintén lehetőség van TDK munka végzésére.

A TDK és klinikai munkára a tdk.se.ortopedia@gmail.com e-mail címen lehet jelentkezni.

Minden hallgatónknak eredményes tanulmányokat, sikeres vizsgát és hasznos tudás megszerzését kívánjuk!