Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. november 28.
465042 Összes oltás

Előzetes egészségi állapot felmérő adatlap

Kérjük, hogy az egészségi állapotának minél pontosabb felméréséhez töltse ki az alábbi adatlapot géppel, majd a honlapon leírtaknak megfelelően küldje el válasz emailben legkésőbb a tanácsadás előtti napon. A kitöltéshez nincs szükség leletre/más dokumentumra, azt a célt szolgálja, hogy az Ön egészségi állapotának és életmódi sajátosságainak megfelelő, személyre szabott egészségtervet készíthessünk. Ennek megfelelően kérjük, hogy a dokumentumot precízen töltse ki, ugyanis annak kitöltése a tanácsadás előfeltétele.

Letöltés innen: Allapotfelmero-adatlap_Vezeteknev_Keresztnev

Három napos táplálkozási napló

Kérjük, hogy táplálkozása minél pontosabb felméréséhez a lehető legrészletesebben írja le két nem egymást követő hétköznap és egy hétvégi nap (pl. kedd, csütörtök és vasárnap) során elfogyasztott összes ételt és italt a MINTA munkalapon lévő útmutató szerint az excel file Táplálkozási Napló munkalapjára. Kérjük, tüntesse fel az étkezések időpontját is, illetve azt is, ha valamilyen vitamint és/vagy étrend-kiegészítőt fogyasztott. A táplálkozás elemzésének pontossága a kérdőív kitöltésének alaposságán is múlik, ezért javasoljuk, hogy étkezések után rögtön rögzítse az elfogyasztott étel összetételét és mennyiségét, ne pedig este emlékezetből töltse ki az űrlapot.

Letöltés innen: Taplalkozasi-naplo_Vezeteknev_Keresztnev

 

Kérjük, hogy a kitöltött munkalapokat visszaküldés előtt nevezze át saját nevének megjelölésével az alábbi módon:

pl: Allapotfelmero adatlap_Minta_Péter_ÉÉÉÉ.HH.NN.

 

Csoportos edzések - Nyári időszámítás

Kedves Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.06.30-tól 2021.08.31-ig átmenetileg nyári szünetet tartunk, így az online edzéseken még júniusban van lehetőségük részt venni. Júliusban és augusztusban alternatív mozgáslehetőségekkel készülünk Önöknek, melyekről később pontos információkat közlünk majd itt a honlapunkon és Facebook oldalunkon egyaránt.

Addig is napfényes és aktív hétköznapokat kívánunk mindenkinek!