Betűméret: A A A

TDK szabályzat

TDK Szabályzat

 

  1. A TDK-kurzus Neptun rendszerben történő felvétele mellett a Klinika TDK felelősénél is regisztrálni kell az alábbi e-mail címen: ortopedklinika@gmail.com
  2. Különféle pályázatokhoz, ösztöndíj- és egyéb kérelmekhez az Egyetem TDK irodája csak annak a hallgatónak tud igazolást adni a diákköri munkáról, aki regisztrált és az alábbi nyilvántartásban szerepel: http://semmelweis.hu/tdk/88-22078/
  3. A TDK-konferenciára csak az a hallgató jelenthet be előadást, aki a Semmelweis Egyetem Tudományos Diákkörének hivatalosan nyilvántartott tagja.
  4. Egy TDK-hallgató egyidejűleg legfeljebb két helyen lehet bejelentett diákkörös. A hallgató úgy ismerhető el mindkét kutatóhelyen, ha az intézmények TDK-felelőse írásbeli hozzájárulását adja ahhoz, hogy a hallgató a másik kutatóhelyen is TDK-munkát végezzen.
  5. 2010-től csak azok a hallgatók tarthatnak elsőszerzős előadást a TDK-konferencián, akik előtte legalább két szemeszteren át folyamatosan regisztrált diákkörös hallgatók voltak.
  6. Megfelelő garanciák esetén – a témavezető és a klinika vezetőjének egyetértésével – alsóbb évfolyamos hallgatók is bekapcsolódhatnak a kutatásba, akkor is, ha az illető szaktárgyat még nem hallgatják.

 

További információk:

http://tdk.semmelweis.hu/

ortopedklinika@gmail.com