Egy egyszerű gesztus hatalmas segítséget jelenthet a beteg gyermekek számára. A REpont palackvisszaváltó rendszer idén lehetőséget biztosít arra, hogy a betétdíjakat jótékony célra ajánljuk fel, ezzel támogatva a hazai gyermekegészségügyet.

 

Kevesen tudják, hogy a visszaváltott palackok után járó ötvenforintos díjat jótékony célra is felajánlhatják. Az idei kedvezményezettek a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikája, a Bethesda Gyermekkórház és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet.

Hogyan Működik?

A REpont automatákon keresztül történő visszaváltás során a kijelzőn több opció közül választhatunk. Lehetőségünk van arra, hogy a visszaváltási díjat levásárolható utalványként vagy bankszámlára kérjük, de a legnemesebb opció a jótékonysági felajánlás. Ez csupán három egyszerű lépésből áll:

  1. Vigye el a REpont automaták egyikéhez a visszaváltási jelöléssel ellátott műanyag, üveg és fém italcsomagolásokat.
  2. Helyezze be őket egyenként az automatába, és figyelje a kijelzőn megjelenő utasításokat.
  3. Válassza ki a jótékonysági felajánlás opciót, és már kész is van! Regisztrációra sincs szükség.

Ajánljuk szíves figyelmükbe rövid képregényünket, ami a REpont jótékonysági akciójára hívja fel a figyelmet:

Galéria

6kép

A palackok visszaváltásával továbbá hozzájárulunk az egyutas italcsomagolások újrahasznosításához, ami környezetünk megóvása szempontjából kulcsfontosságú. Azáltal, hogy a palackokat nem hagyjuk hulladékként felhalmozódni, hanem visszaváltjuk, csökkentjük a környezeti terhelést és a műanyagszennyezést.

Adjunk egy esélyt a jövő generációjának és a Földnek is, válasszuk a jótékonysági felajánlást minden palack visszaváltásakor! Kíméljük a környezetet és támogassuk a gyermekkórházakat egyszerre – tegyük jobbá a világot palackról palackra!