Gyakorlatias és közérthető kiadvány szülőknek és gyermeksürgősségi szakembereknek

A gazdagon illusztrált, könnyen áttekinthető, olvasmányos kiadvány megjelentetésének legfőbb célja, segítséget nyújtani a súlyos, kritikus állapotú gyermek első ellátása esetén.

Egy ilyen helyzettel kapcsolatban legtöbben először a „szorongással teli” vagy „félelmet keltő” kifejezést használják. Laikusként még ijesztőbb szembesülni azzal a helyzettel, ha beteg, sérült gyermek gyors és szakszerű ellátásáról van szó. A most megjelent könyv egyedülálló módon, gondosan átgondolt fejezetekben foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat az optimális ellátásra vonatkozóan.

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat elhivatott életmentői az elmúlt 25 évben több, mint 60000 esetet láttak el. A csapat tagjai vallják az oktatás fontosságát: tapasztalataik továbbadása ez a könyv. Szülőknek és gyermekorvos kollégáknak szánják, hogy segítsék a súlyos, kritikus állapotú csecsemők és gyermekek helyszíni ellátását.

A sürgősségi ellátásban résztvevő szakemberek, tapasztalatikat egy hasonló kiadványban 2022-ben már összefoglalták, a mostani kötet annak kibővített változata. Könnyen kézbevehető, hiánypótló összegzés, melynek hitelességét a szerzők sok éves gyermekmentésben eltöltött szakmai tapasztalata, valamint a legkorszerűbb hazai- és nemzetközi protokollok használatának ötvözete adja.

A könyv beszerezhető: https://szm.gyermekrohamkocsi.hu/termekkategoria/webshop/

Jó szívvel ajánljuk!