Sikeresen lezárult a tegnap délután megtartott „Genetika a mindennapokban” című rendezvényünkkel, a tavaly októberben indított „Új kihívások és lehetőségek a gyermekorvosi gyakorlatban” című továbbképzési sorozatunk.

Nagy örömmel vártuk az érdeklődőket – a járványügyi helyzet szerencsés alakulása miatt, ismét személyesen – Tantermünkbe, ahol a genetika csodálatos és érdekes világába nyerhettek betekintést az érdeklődők.

A nagyszerű előadásoknak köszönhetően különlegesen egyedi, lenyűgöző világba tekinthettünk be. A genetika dinamikusan fejlődő tudománya igazi csoda, és tegnap délután feltárult előttünk ennek az egyedi világnak egy kis részlete. 
 
Érdekes, sajátosan egyedi információkkal gazdagodhattak tegnap délután mindazok, akik tudományos délutánunk résztvevői voltak, akár személyesen, akár a Zoom rendszer segítségével. Köszönjük előadóinknak (Dr. Kovács Árpád Ferenc, Dr. Haltrich Irén, Dr. Lengyel Anna,  Dr. Szumutku Fanni), akik klinikánk genetikával foglalkozó legkiválóbb képviselőiként arra törekedtek, hogy előadásaikkal felkeltsék a hallgatóság figyelmét ez iránt a csodálatos, érdekes, speciális tudományág iránt.
 
Köszönjük előadóinknak az együttműködést, résztvevőinket, hogy megtiszteltek bennünket érdeklődésükkel!