Büszkék vagyunk kollégáinkra, akik a Magyar Kórházszövetség és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom tavasszal kiírt közös pályázatán a K&H Díját nyerték el. A díjat a Magyar Kórházszövetség XXXIII. Kongresszusán, ünnepélyes keretek között, június 16-án, a Siófoki Hotel Azúr szállodában adták át.

A COVID-19 vírusjárvány soha nem látott feladatok elé állította a hazai egészségügyi ellátórendszert. Egyik napról a másikra kellett új megoldásokat gyakorlatba átültetni. A kihívások és az extrém leterheltség ellenére mégis jutott idő és energia innovatív és családbarát megoldások, jó gyakorlatok megvalósítására, megmutatva ismét a magyar egészségügyben dolgozók odaadását, szakértelmét.

Mind a 18 pályázat tükrözte azt a szellemiséget, amit a kiírók kerestek: emberség, empátia, kreativitás. A II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika pályázatát egy olyan történés hívta életre, melyet a járvány kezdeti időszakában az online oktatásra való áttérés eredményezett. Meg kellett szervezni dolgozóink gyermekeinek felügyeletét, segítve ezzel őket és az intézményünkben való zavartalan betegellátást. Kis-, és nagy csodák történtek ebben az időszakban: mindenki, aki a kicsik foglalkoztatásában részt vállalt, ennek rendelt alá minden mást. Nem várt, megsokasodott, addig ismeretlen kihívások, hatalmas szervezési munka, összehangolt feladatmegoldás, mindez belekerült a pályázati anyagba, ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe. Családbarát-kórház-SE-2-Gyerekklinika-pályázat

Gratulálunk a nyerteseknek, hálásan köszönjük odaadó munkájukat, helytállásukat!

Andor Ildikó, Bóka Edit, Breier Katalin, Dr. Csóka Monika, Fehér Anna, Greskó Martina, Jánosi Júlia, Kalmárné Rikker Zsuzsanna, Katona Réka, Kónya Kornélia, Kruss Sarolta, Dr. Kovács Gábor, Loós Anita, Magyar Emma, Medve Gabriella, Mina Katalin, Reicher Tamásné, Stánicz Nikolett, Dr. Szabó Attila, Szabó Angelika, Váradi Szonja,

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány, Őrzők Alapítvány, Játszóház Alapítvány, Hotel Corvin Budapest, T-Systems Magyarország Zrt.

Galéria

4kép