„Adj, és kapni fogsz. Sokkal többet, mint valaha gondoltad volna.”

(Anne Frank)

Hamarosan  egy különleges évet hagyunk magunk mögött. Egy olyat, melyben a nem várt kihívások példamutató összefogásra késztettek bennünket. Egy olyat, melyben sokat tanultunk kitartásról, bölcsességről, türelemről, mások megsegítéséről.

Év vége felé közeledve, honlapunkon keresztül hívtuk fel a jó szándékú, segíteni akarók figyelmét „Angyali segítség” kampányunkra, melyben vártuk mindazok nemes felajánlásait, akik a Klinikánkon kezelt beteg gyermekek magasabb színvonalú ellátását lehetővé tevő eszközök megvásárlásában kívántak nekünk segíteni. Ehhez az akcióhoz csatlakozott a szlovákiai székhelyű Paragraf Adótanácsadó és Könyvelő Iroda, (https://paragrafslovakia.sk/) és azonnal – egy hét leforgása alatt – két nagy értékű, professzionális orvosi eszközt vásároltak Klinikánknak, melyek beszerzésével gyors és önzetlen segítséget kaptunk részükről, jelentősen megkönnyítve ezzel kis betegeink ellátását.

Csoda történt, gondoltuk akkor, pedig az igazi csoda akkor ért bennünket, amikor az Iroda vezetői megkerestek minket és felvázolták adománygyűjtő kampányuk további részleteit, melyben szlovák és magyar partnereik csatlakozó támogatását kérték „Angyali segítség” akciónkhoz. Azóta is keressük a választ arra a kérdésre, hogy mi a titok? Mi az az érzés, ami évről-évre többeket késztet arra, hogy önzetlenül segítsenek? Mi az, ami képes úgy megsokszorozódni lelkünkben, hogy attól melegség járja át szívünket? Az ilyen megkeresések különösen felerősítik az ünnepi csodát. Gyógyító munkánk során számtalan olyan történetnek vagyunk részesei, melyek végül csodával végződnek. Ezek a mi igazi sikereink. És az olyan megkeresések, mint amilyen ez a mostani, melyben a Paragraf Adótanácsadó és Könyvelő Irodának köszönhetően Klinikánk „A Tűzoltó utcai Gyermekklinika Alapítványon” keresztül több, mint 1,8 millió forintos  támogatáshoz jutott. A felajánlott összegből újabb kiemelkedően fontos gyógyító eszközök, fertőtlenítő berendezések beszerzését tervezzük.

Őszinte hálával köszönjük a segítséget!