A Stephen W. Kuffler Kutatási Alapítvány (www.kuffler.org) pályázatot hirdet egyetemi hallgatók tudományos kutatási munkájának támogatására.

A pályázaton – nemzetiségre való tekintet nélkül – azon közép- és kelet- európai egyetemen alap- és mesterfokú vagy osztatlan orvosképzésben tanulmányokat folytató hallgatók vehetnek részt, akik a 2013/14-es tanévben orvos- és élettudományi területen végeztek tudományos kutatási munkát, és ezt egyetemi hallgatóként folytatják a 2014/15-es tanévben is.

Az ösztöndíj összege bruttó 170 000 Ft.

A pályázathoz az alapítvány weboldaláról (www.kuffler.org) letölthető pályázati űrlapon megadott információkat kell beküldeni 2014. július 7- ig pdf formátumban (egy fájl), e-mail csatolmányként, a kuffler@koki.mta.hu címre.

A kért két ajánlólevelet a témavezetőnek és egy további oktató/kutató munkatársnak kell szintén pdf formátumban, közvetlenül a kuffler@koki.mta.hu e-mail címre küldenie 2014. július 7- ig.

A pályázatokat az alapítvány kuratóriuma tudományos értékük alapján rangsorolja, és a nyerteseket 2014. október 5-ig értesíti. A nyertesek nevét az Alapítvány internetes oldalán (www.kuffler.org) közzéteszi. A Stephen W. Kuffler Kutatási Alapítvány a támogatási periódusban kapcsolatot tart a nyertesekkel, a végén részletes szakmai beszámolót kér. Az Alapítvány célja, hogy a támogatottak pályafutását a támogatási időszakon túl is kövesse és szakmailag támogassa.

A pályázati kiírás letöltése (pdf)

A Stephen. W. Kuffler Kutatási Alapítvány Kuratóriuma
Budapest, 2014. május 14.