Betűméret: A A A

Hogyan zajlik a betegfelvétel?

Hogyan zajlik a betegfelvétel?

 

BETEGFELVÉTEL: 7:15-től

A kézsebészeti beavatkozásra érkező betegek 7:00-ra érkezzenek az osztályra, más beavatkozás miatt érkező, befekvésre készülő betegek számára az osztályos betegfelvétel 9-tól történik.

A BETEGFELVÉTELI IRODÁBAN KELL jelentkezni minden betegnek, aki vizsgálatra, kezelésre vagy felvételre jött a Klinikára.
Beutalóval, személyi igazolvánnyal, TB kártyával Innen irányítják a megfelelő ambulanciákra, vizsgálatokra, osztályos felvételre vagy fizikoterápiára. A járóbeteg rendelésre érkezett betegek a kabátjukat, csomagjukat a földszinti ruhatárban helyezhetik el.

A befekvésre érkezőknek a felvételi irodán történt jelentkezés után leleteikkel és a KLINIKAI ÚTMUTATÓVAL az osztályos főnővérnél kell jelentkezni, aki az osztályvezető főorvossal törtét megbeszélés alapján a beteget a megfelelő kórteremben elhelyezi.

Az ambuláns vizsgálatok előzetes telefonos bejelentkezés alapján történnek, a telefonos bejelentkezés telefonszáma: 06-1-209-33-55. A vizsgálatokra háziorvosi beutaló szükséges. A vizsgálatra érkező betegeinket kérjük, hogy a földszinti betegirányító pultnál jelentkezzenek be, innen irányítják a megfelelő ambulanciára. Klinikánkon a betegek ellátása nem érkezési sorrendben történik, ezért szíves megértésüket kérjük, amennyiben várakozniuk kell.