Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. június 27.
532799 Összes oltás

A graduális oktatásban való részvétel egyszerűbb, mint az egyetemi akkreditáció feltételei. Nem szükséges három év gyakorlat a szakvizsga után, de az oktatáshoz szükséges saját praxis (legalábbis oktatásra alkalmas helyiség) megléte feltétel.

A Családorvosi Tanszék alábbi graduális tárgyakat oktatja:

  1. Bevezetés a betegellátásba tantárgy: első év, második szemeszterében, kiscsoportos oktatás, heti 1 alkalommal 2 tanóra (90 perc), főként Budapesten és környékén. Az új tanrend bevezetésével ezt a tárgyat a jövő év elején egyszerre kell az I. és a II. éves hallgatónak is oktatnunk.
  2. Családorvostan tantárgy: 2019 szeptemberétől induló új tantárgy negyedéveseknek, egész tanévben, blokkosított tanrendben, heti bontásokban, 1 oktató – 1 hallgató oktató felállásban az ország egész területén.
  3. Családorvostan szigorlóévi gyakorlat: hatodéves egyetemisták egy hetes gyakorlata, 1 oktató – 1 hallgató oktató felállásban az ország egész területén.

Ezeket a tantárgyakat német és angol nyelven is oktatjuk. Nagyon nagy szükségünk van angolul, és különösképpen németül beszélő oktatókra!

Jelentkezés

A jelentkezéshez kérem töltse ki az alábbi oldalon lévő jelentkezési lapot és töltse fel szakmai önéletrajzát is.
Mindkét dokumentumot aláírva, lepecsételve jutassa el a tanszékre postán is (Családorvosi Tanszék, 1428 Budapest, Pf. 2.).

Jelentkezési lap kitöltése