A gyulladásos bélbetegségben szenvedők kezelése sokszor kihívás elé állít bennünket. A Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinikáján olyan klinikofarmakológiai részleg működik, ahol klinikai vizsgálatok keretében egyébként nem hozzáférhető szerek érhetők el. A betegek egy része a hagyományos alapkezeléssel egyensúlyba hozható, egyre gyakoribbá válik azonban az, hogy a hagyományos alapkezelés elégtelenné válik és újabb kezelési lehetőségeket kell igénybe vennünk. Az ún. biológiai kezelési mód sem eredményes sok esetben és e kezelés ellenére a betegeknél relapsus figyelhető meg. Újabb kezelési módok válnak szükségessé, amelyek széles körben még nem elérhetők.

Klinikánkon a kezelést évtizedes tapasztalattal rendelkező team irányítja. A gyulladásos bélbetegségek különböző kezelési módjaival foglalkozó team munkájára szívesen felhívjuk tisztelt Kolléga figyelmét és egyúttal felajánljuk azt, hogy a kezelési nehézséget okozó gyulladásos bélbetegek terápiájában segítséget nyújtunk.

A betegeket előzetes időpontegyeztetés alapján rövid időn belül fogadni tudjuk.

Az időpontegyeztetés  következő e-mail-en történhet: gudman.krisztina@med.semmelweis-univ.hu, illetve telefonon munkanapokon 10-14 óra között Jancsóné Gudman Krisztinánál a számon: 36-1-266-4616.

Dr. Tulassay Zsolt
akadémikus, egyetemi tanár