Az első alkalmak sikerén felbuzdulva és a töretlenül nagy érdeklődésre tekintettel a Semmelweis Egészségfejlesztési Központ heti órarendébe illeszti az online Szenior torna alkalmakat, új időpontban, minden szerdán 16:00-tól. A rendkívüli aktivitásának köszönhetően a mozgásóra végén alkalmanként lehetőség nyílik arra is, hogy minden résztvevő kérdéseket tegyen fel a Központ szakértőinek a témában.

A 2021 februári – több mint 200 érdeklődőt bevonzó – Semmelweis Egészség Napon debütált az első online szenior torna, melyet Rácz Fanni okleveles rehabilitációs  szakember vezetett le. A mozgásórán minden résztvevő lelkesen és szorgalmasan végezte el a különböző specifikus gyakorlatsorokból  összeállított programot.

Ennek köszönhetően azóta minden szerdán – új időpontban – 16:00-tól szenior tornára hívjuk az érdeklődőket  . Az online tornán való részvételhez regisztráció szükséges, ezt kizárólag az első jelentkezés alkalmával szükséges megtenni. Hétről hétre egyre több jelentkezőt köszönthettünk köreinkben, illetve azoknak, akik nem tudtak részt venni az adott alkalmon, teljes egészében visszanézhetővé tettük minden óra anyagát a Központ hivatalos YouTube csatornáján

INFORMÁCIÓ
Június 12-én a szenior és a mobility óra elmarad!
NYÁRI SZÜNET
Június 24. és Augusztus 31. között az edzések szünetelnek. Megértésüket köszönjük.
Edzés videókért látogasson el YouTube csatornánkra!

Bejelentkezés menete:

Regisztrációra mindössze az első részvétel előtt van szükség, ezt követően minden alkalom előtt levelező listán küldjük a szükséges információkat! 

A bejelentkezést követően minden jelentkező automatikus üzenetben megkapja az adott óratípussal kapcsolatos legfontosabb instrukciókat illetve az óra Zoom elérési linkjét is. 

Abban az esetben, ha adott óratípussal kapcsolatban frissítjük a programot, vagy technikai okok merülnek fel (pl. eszközigény, egyéb specifikus instrukció, esetleges óraelmaradás) legkésőbb az órakezdés előtti délelőtt 12:00-ig bezárólag küldünk róla információt a regisztrációkor megadott emailcímre. 

BEJELENTKEZÉS

A Szenior tornához a résztvevők készítsenek elő 1 db stabil széket (lehetőség szerint olyan padló felületen, melyen nem tud megbillenni és nem csúszik a lába), illetve 1 db 0,5 literes vízzel töltött palackot vagy maximum 1 kg-os kézisúlyzót. Az órák során széken, illetve állásban közösen végezzük a különböző gyakorlatokat.

Bármely mozdulatnál kellemetlen érzést észlel, kérjük ne ismételje azt. A torna az egyéni szükségleteket nem tudja követni, így ha Önnek nem javasolt bizonyos mozdulat vagy a mozgás, kérjük ne végezze a gyakorlatokat! Arról, hogy milyen mozgásforma javasolt Önnek, kérjük konzultáljon kezelőorvosával és kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Várunk mindenkit szeretettel!

 

 

Meghitt, békés karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!