Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. november 28.
465042 Összes oltás
  • Kérjük, hogy a tanácsadásra minden esetben 5 napra előre foglaljon időpontot!
  • Jelentkezést és időpontfoglalást követően emailben visszaigazolást kap.
  • Ezt követően, az első tanácsadás előtt kérjük, töltse ki a LETÖLTENDŐ DOKUMENTUMOK menüpont alatt található beleegyező nyilatkozatot. Ezt digitális formában (word/excel/pdf), precízen kitöltve küldje meg a jelentkezésére érkező visszaigazolást követően, válasz emailben legkésőbb a tanácsadás előtti napon.
Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Elküldés

 

Jelentkezésével elfogadta a következő nyilatkozatot:

  • Hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a tanácsadás céljából kezeljük, továbbá elfogadja, hogy a tanácsadás során egyik fél sem készít kép és hangfelvételt. Adatait az Egészségfejlesztési Központ és a Magatartástudományi Intézet szakemberei bizalmasan kezelik, harmadik fél számára nem adják ki.
  • A feleknek a tanácsadás során megismert személyes adatokra vonatkozóan térbeli és időbeli korlátozás nélkül titoktartási kötelezettségük áll fenn.
  • A felek a tanácsadás során megismert információkat nem töltik fel, nem osztják meg és nem teszik elérhetővé olyan platformon, csoportban, vagy más formában, amelynek eredményeként arra jogosulatlan felhasználók is elérhetik.
  • A felek a tanácsadáson való részvétel és az adatkezelés szabályainak megszegéséért etikai és jogi felelősséggel tartoznak.

Csoportos edzések - Nyári időszámítás

Kedves Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.06.30-tól 2021.08.31-ig átmenetileg nyári szünetet tartunk, így az online edzéseken még júniusban van lehetőségük részt venni. Júliusban és augusztusban alternatív mozgáslehetőségekkel készülünk Önöknek, melyekről később pontos információkat közlünk majd itt a honlapunkon és Facebook oldalunkon egyaránt.

Addig is napfényes és aktív hétköznapokat kívánunk mindenkinek!