INFORMÁCIÓ
Április 3-án a mobility óra elmarad!
Február 12-től a Pilates órákhoz hibrid módon  személyesen és online is lehet csatlakozni, így továbbra is mindenki számára elérhető marad. A személyes alkalomon a Semmelweis Polgárok vehetnek részt az Elméleti Orvostudományi Központ edzőtermében. A részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük legkésőbb péntek 14:00-ig jelentkezzen be a hétfő reggeli személyes edzésre! Amennyiben a megadott időpontig nincs regisztrált résztvevő az edzés csak online kerül megtartásra.
Hasznos tippekért és tartalmakért
csatlakozzon a Fitt Forma 2.0 Életmódformáló programunk zárt Facebook csoportjához
és edzés videókért látogasson el YouTube csatornánkra!

Bejelentkezés menete

  • Legkésőbb 24 órával a kiválasztott edzés időpontja előtt jelentkezzen be. Lemondás esetén kérem küldjön emailt a egeszsegfejlesztesikp@semmelweis-univ.hu címre.
  • Egy bejelentkezés során maximum 4 edzésalkalomra jelentkezhet fel.
  • Első lépésként válassza ki az edzéstípust, amelyre szeretne jelentkezni, majd a naptárban jelölje ki azt az alkalmat, melyen részt kíván venni és kattintson rá a felkínált időpontra.
  • A rendszer ekkor hozzáadja a foglalását, melyet a naptár alatt lát megjelenítve. Ezt követően tud új edzéstípust választani és új időpontot foglalni, melyet a naptár alatt összegez a rendszer.
  • A foglalásokat módosíthatja úgy, hogy a lefoglalt időpont mellett a „Mégse” gombra kattint. Ekkor törlődik jelentkezése a rendszerből.
Online edzések
Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Elküldés
 
Személyes edzések

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Elküldés

Jelentkezésével elfogadja a következő nyilatkozatot:

  • Jelentkezésével elfogadja, hogy a csoportos foglalkozás során nem készít kép- és hangfelvételt.
  • Hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a csoportos foglalkozás céljából kezeljük, továbbá elfogadja, hogy az órák során egyik fél sem készít kép és hangfelvételt. Adatait az Egészségfejlesztési Központ szakemberei bizalmasan kezelik, harmadik fél számára nem adják ki. 
  • A feleknek a foglalkozások során megismert személyes adatokra vonatkozóan térbeli és időbeli korlátozás nélkül titoktartási kötelezettségük áll fenn.
  • A csoportos órák alkalmával megismert információkat a kizárólag személyes használaton túl nem tölti fel, nem osztja meg és nem teszi elérhetővé olyan platformon, csoportban, vagy más formában, amelynek eredményeként arra jogosulatlan felhasználók is elérhetik.
  • A felek a foglalkozásokon való részvétel és az adatkezelés szabályainak megszegéséért etikai és jogi felelősséggel tartoznak. A fenti szabályok megsértése ennek megfelelően fegyelmi eljárást von maga után.

 

Meghitt, békés karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!