Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. november 28.
465042 Összes oltás

Bejelentkezés menete

  • Egy bejelentkezés során maximum 4 edzésalkalomra jelentkezhet fel.
  • Első lépésként válassza ki az edzéstípust, amelyre szeretne jelentkezni, majd a naptárban jelölje ki azt az alkalmat, melyen részt kíván venni és kattintson rá a felkínált időpontra.
  • A rendszer ekkor hozzáadja a foglalását, melyet a naptár alatt lát megjelenítve. Ezt követően tud új edzéstípust választani és új időpontot foglalni, melyet a naptár alatt összegez a rendszer.
  • A foglalásokat módosíthatja úgy, hogy a lefoglalt időpont mellett a “Mégse” gombra kattint. Ekkor törlődik jelentkezése a rendszerből.
INFORMÁCIÓ
2021.10.21-én a “Funkcionális köredzés” kivételesen elmarad, így kérjük – bár a rendszer engedi – erre az alkalomra ne jelentkezzenek fel. Az elmaradó edzés helyett igyekszünk Önöknek alternatív lehetőségeket is biztosítani, így szeretettel várunk mindenkit a hét többi napján tartandó mozgásprogramokon és új videó edzéseinken egyaránt. További információkért és aktualitásokért kövessék facebook oldalunkat.
Megértésüket köszönjük!
Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Elküldés

 

Jelentkezésével elfogadja a következő nyilatkozatot:

  • Jelentkezésével elfogadja, hogy a csoportos foglalkozás során nem készít kép- és hangfelvételt.
  • Hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a csoportos foglalkozás céljából kezeljük, továbbá elfogadja, hogy az órák során egyik fél sem készít kép és hangfelvételt. Adatait az Egészségfejlesztési Központ szakemberei bizalmasan kezelik, harmadik fél számára nem adják ki. 
  • A feleknek a foglalkozások során megismert személyes adatokra vonatkozóan térbeli és időbeli korlátozás nélkül titoktartási kötelezettségük áll fenn.
  • A csoportos órák alkalmával megismert információkat a kizárólag személyes használaton túl nem tölti fel, nem osztja meg és nem teszi elérhetővé olyan platformon, csoportban, vagy más formában, amelynek eredményeként arra jogosulatlan felhasználók is elérhetik.
  • A felek a foglalkozásokon való részvétel és az adatkezelés szabályainak megszegéséért etikai és jogi felelősséggel tartoznak. A fenti szabályok megsértése ennek megfelelően fegyelmi eljárást von maga után.

Csoportos edzések - Nyári időszámítás

Kedves Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.06.30-tól 2021.08.31-ig átmenetileg nyári szünetet tartunk, így az online edzéseken még júniusban van lehetőségük részt venni. Júliusban és augusztusban alternatív mozgáslehetőségekkel készülünk Önöknek, melyekről később pontos információkat közlünk majd itt a honlapunkon és Facebook oldalunkon egyaránt.

Addig is napfényes és aktív hétköznapokat kívánunk mindenkinek!