A jelentkezés a tanfolyamra ezen űrlap kitöltésével történik.
 

CPR – újraélesztés moduláris tanfolyam (32 pont)

Napjainkban az újraélesztés szerencsére a szakmai és a közérdeklődés középpontjában áll. Egészségügyi ellátóként felelősségünk kiterjed egyrészt saját ismereteink és készségeink naprakészen tartására, másrészt, mint azt látni fogjuk, felelősek vagyunk azért is, hogy mind szakmai, mind társadalmi környezetünkben az újraélesztés folyamata megfelelően működjön, szükség esetén mindenki tudja a dolgát. Mindkét felelősségi kör alapja a megfelelő elméleti és gyakorlati képzés, valamint a készségmegtartást biztosító frissítő, szintentartó jellegű képzés.

Ezen szemlélet mentén kínál ez a moduláris szerkezetű tanfolyam, amely célzott kevés elméleti, és kiterjedt szimulációs gyakorlati képzést kínál. 

A tanfolyam a Semmelweis Egyetem Intenzív Terápiás Klinika szervezésében kerül megrendezésre Budapesten, a Semmelweis Szimulációs Központban.

Az egyes modulok külön-külön időpontban is elvégezhetők, de az első modul elvégzése alapja a többinek, a nélkül a második modul nem kezdhető meg.

A tanfolyamról további információ található az Oftexen                                        (www.oftex.hu: SE-SZTOK/2024.II/00284)

Jelentkezés: ezen űrlap kitöltésével.

Időpont: 2024.11.12-13

Jelentkezési határidő: 2024.09.30
Helyszín: Semmelweis Szimulációs Központ (1096 Budapest, Ernő u. 7.)
Kapcsolat:  tanfolyam.aitk@semmelweis.hu

Letölthető előadásanyagok Prekurzus anyagok

Előzetes program

Jelentkezés

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:

                                                                                         Dr. Fritúz Gábor

                                                                                          tanfolyamfelelős