Tisztelt Tanfolyami Résztvevő!
Kedves Kolléga!

Köszönettel vesszük, hogy az Aneszteziológia-intenzív terápiás szakorvosi szintentartó tanfolyammal kapcsolatosan megosztja velünk véleményét, tapasztalatait. A visszajelzések alapján évek óta igyekszünk folyamatosan fejleszteni a tanfolyam színvonalát. A kérdőív kitöltése anonim.

Az előadásokkal kapcsolatban az alábbi elérési úton fejtheti ki véleményét. Mindenegyes előadás külön felmérésben érhető el, tehát az egyes előadások értékeléséhez újra és újra be kell lépnie ugyanazzal a jelszóval. Az eligazodás megkönnyítésére az előadók névsora és az előadások címe egyaránt abc-sorrendben van feltüntetve, valamint ezúton mellékeljük a tanfolyami programot.

 

a felmérés helye: http://evasys.sote.hu/evasys/online
jelszó:
megegyezik a letölthető előadások jelszavával

 

Az előadóktól független, általános szakmai és szervezési kérdésekkel kapcsolatos észrevételeit az alábbi felmérésben teheti meg. Tájékoztatjuk, hogy a szakmai programért a SE-Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika, az operatív szervezésért (előzetes tájékoztatás, helyszín, technika, részvételi díj, vizsga, pontok stb) a SE-Továbbképzési Központ felel.

 

a felmérés helye: http://evasys.sote.hu/evasys/online
jelszó:
AI-tf2014

Üdvözlettel,
a Szervezők