Tisztelt oktató Kolléganők, Kollégák!

2022. szeptember 1-től megváltozott a háziorvostan szakorvosképzés programja (28/2022. (VIII.25.) BM rendelet), ennek megfelelően új akkreditációs pályázatok benyújtása szükséges.

Az új képzési program hossza maradt 36 hónap, de változtak a képzési elemek. 2022.09.01. után a rezidensek már csak az új szakképzési tematika szerinti képzésbe léphetnek be. A 2022.09.01. előtti belépők választhattak, hogy melyik tematika szerint folytatják a szakorvosképzést.

Az oktató praxisok akkreditációjának megújítása nélkül nem lehetséges az új rezidensek oktatása.

A reny.hu oldalon kialakításra kerültek az új pályázati adatlapok és kiküldték tájékoztató levelüket minden oktató családorvosi praxis részére, a korábbi akkreditációkor megadott email címre.
A reny.hu portálra történő belépéshez a Képzőhelyhez tartozó belépési név és jelszó szükséges, amit a rendszer még az első akkreditációkor adott meg és küldött el a fenti e-mail címre. Amennyiben erre nem emlékszik, vagy nem találja, kérjük vegye fel a kapcsolatot a Szak- és Továbbképzési Központ lent megadott ügyintézőivel, ők tudják kiküldeni a belépéshez szükséges azonosítókat.

A Családorvosi Tanszék és a jövő háziorvos rezidensei számára nagyon fontos, hogy a háziorvosi, házi gyermekorvosi praxisok, mint képzőhelyek megújítsák akkreditációjukat, és ezzel biztosítsák a szakorvosképzés folyamatosságának hátterét.

A mellékelt dokumentum (pdf) tartalmazza az akkreditáció megújításához szükséges információkat.

A felmerülő kérdésekre az Egyetem Szak- és Továbbképzési Központ Akkreditációs és Rendszerbevételi Csoportjának munkatársai tudnak válaszolni:

https://semmelweis.hu/szak-es-tovabbkepzes/aok/akkreditacio/

Takács Éva csoportvezető
e-mail: takacs.eva@med.semmelweis-univ.hu
telefon: +36-1-459-1500/62244

Szabó Virág Bernadett ügyintéző
e-mail: szabo.virag@med.semmelweis-univ.hu
telefon: +36-1-459-1500/62245

Köszönjük oktatói munkájukat és az akkreditációhoz szükséges adminisztrációs feladatok elvégzését!

Üdvözlettel,
dr. Torzsa Péter tanszékvezető egyetemi tanár
dr. Márkus Bernadett egyetemi tanársegéd