Akkreditációs és Rendszerbevételi Csoport

Takács Éva
csoportvezető
e-mail: takacs.eva@med.semmelweis-univ.hu
telefon: +36-1-459-1500/62244

Szabó Virág Bernadett 
ügyintéző 
e-mail: szabo.virag@med.semmelweis-univ.hu
telefon: +36-1-459-1500/62245

Ügyfélfogadás:
Hétfő:   13:30 – 16:00
Szerda: 13:30 – 16:00
Péntek:   9:00 – 11:30

 

Általános tájékoztató:

A 16/2010. (IV.15.) EüM rendelet 7. § (1) bekezdése értelmében a szakképzés gyakorlati programjának lebonyolítása akkreditált egészségügyi szolgáltatónál, szakképzőhelyen történik.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a képzési tervekben szereplő egészségügyi szolgáltatók akkreditációja folyamatosan változhat, módosulhat, ezért saját érdekükben javasoljuk, hogy az egyes gyakorlatok megkezdése előtt győződjenek meg arról, hogy az aktuális időszakban valóban rendelkezik-e az érintett képzőhely a teljesítendő gyakorlatra vonatkozó akkreditációval.

Nem akkreditált képzőhelyen teljesített gyakorlat szakképzés részeként történő elfogadtatására – a hivatkozott rendelet értelmében – nincs lehetőség.

Az akkreditációt érintő kérdésekben a Dékáni Hivatal Akkreditációs és Rendszerbevételi Csoportjának munkatársai készséggel állnak rendelkezésére.

 

Akkreditált képzőhelyek

Klinikai szakpszichológia (Semmelweis Egyetem – Külső képzőhelyek)

 

 
 

 

Képzőhellyé minősítés

A szakképzőhellyé minősítés feltételeit a 16/2010 (IV.15.) EüM rendelet 3. mellékletetartalmazza!

A szakképzőhellyé minősítés menete:

Első lépés, az egészségügyi szolgáltatók “Rezidens Akkreditált Képzőhely Nyilvántartás” (www.reny.hu) weboldalon  (továbbiakban: RENY portál) történő regisztrációja.
A regisztrációt követően fent nevezett online felületen nyílik lehetőség az intézmények részére  az akkreditációs pályázatok feltöltésére, benyújtására, módosítására és a már összeállított munkatervekben szereplő képzőhelyek akkreditációjának ellenőrzésére.

A RENY portálon található „felhasználói kézikönyv” a program használatához részletes információkkal szolgál. További technikai jellegű kérdéseikkel, problémáikkal az Akkreditációs és Rendszerbevételi Csoport munkatársaihoz fordulhatnak.