1. Hegesedés kialakulásának vizsgálata – izmok, szalagok és porcok területén – patkány modellen. A  téma rövid leírása: A hegesedés modellezéséhez egy hordozó felületet és gyulladást, hegképződést segítő molekulát viszünk be a szövetbe. Vizsgáljuk a hegképződés folyamtatát, a gyulladás szerepét.   
2. Hegesedés kialakulásának vizsgálata – a nemi traktusban – patkány modellen. A téma rövid leírása: A hegesedés modellezéséhez egy hordozó felületet és gyulladást, hegképződést segítő molekulát viszünk be a szövetbe. Vizsgáljuk a hegképződés folyamtatát, a gyulladás szerepét.   
3. Hegesedés kialakulásának vizsgálata – a kiválasztó rendszerben – patkány modellen.  A téma rövid leírása: A hegesedés modellezéséhez egy hordozó felületet és gyulladást, hegképződést segítő molekulát viszünk be a szövetbe. Vizsgáljuk a hegképződés folyamtatát, a gyulladás szerepét.   
4. Hegesedés kialakulásának vizsgálata – a parenchimás szervekben – patkány modellen. A téma rövid leírása: A hegesedés modellezéséhez egy hordozó felületet és gyulladást, hegképződést segítő molekulát viszünk be a szövetbe. Vizsgáljuk a hegképződés folyamtatát, a gyulladás szerepét.   
5. Hegesedés kialakulásának vizsgálata – a perifériás idegrendszerben – patkány modellen. A téma rövid leírása: A hegesedés modellezéséhez egy hordozó felületet és gyulladást, hegképződést segítő molekulát viszünk be a szövetbe. Vizsgáljuk a hegképződés folyamtatát, a gyulladás szerepét.   
6. Here torzió modellezése, ischemia-reperfúzió vizsgálata. A téma rövid leírása: A heretorzió folyamata számos kérdést vet fel melyeket a Laser Speckle Imager áramlásmérő segítségével igyekszünk megválaszolni. Megnézzük a here torzió fokát, az ischemiás idő hatását a here szövet megőrzésére és a reperfúziós folyamatok hatását a here „túlélésére”.