Szeretnénk tájékoztatást adni a Bevezetés a betegellátásba tárgy részjegyeinek megszerzéséről:

  1. Esszé: Kérjük, hogy esszéiket jövő hét végéig juttassák el gyakorlatvezetőik email címére. Ehhez az oktatók email címeit elérhetővé tesszük a https://semmelweis.hu/csot/oktatas/gradualis-targyak/bevezetes-a-klinikumba/ oldalon jelszóval védve. A jelszó: emailben megkapták.
    Az esszé témáját a gyakorlati naplóban minden egyes témakörhöz írt minta esszé kérdésekből kell írni. Kérjük, válasszanak egyet a repertoárból, és azt az egy kérdést fejtsék ki kb 1 gépelt oldalban. Használják hozzá ellenőrzésként a szempontrendszert, amit a honlapon találnak SE-CSOT-BA-03 Az esszé értékelőlapja (ugyanott, ahol az oktatók email címei vannak).
  2. Teszt: Május 15-én, az előadás idejében Moodle-on keresztül rendezzük a tesztvizsgát, mely harminc egyszerű feleletválasztós kérdésből fog állni és a Bevezetés a klinikumba könyv anyagából lesz. Ezt elektronikus formában 980 Ft-ért tudják megvásárolni a Semmelweis Könyvkiadónál (amennyiben még nincs meg) https://www.semmelweiskiado.hu/termek/1377/bevezetes-a-klinikumba
  3. A gyakorlatokat saját oktatóiknál tudják elvégezni, akkor, amikor arra lehetőség nyílik, legkésőbb a vészhelyzet lezárása után.

Kérjük, most koncentráljanak arra, hogy az esszéiket megírják és oktatóiknak elküldjék, illetve készüljenek fel a tankönyv anyagából a tesztre.

Jó egészséget és eredményes tanulást kívánva,

a Családorvosi Tanszék munkatársainak nevében

Dr. Eőry Ajándék