A családbarát rendelés átmenetileg új helyszínen, a Szent Rókus Klinikai Tömb Gyulai Pál utcai épületének második emeltén működik tovább. A költözést egyes épületek energiahatékonysági célú felújítása, másrészt a megnövekedett üzemeltetési költség tette szükségessé.
Kérjük figyeljék a kiírásokat!

A Családbarát Egyetem Program egészségügyi szolgáltatásainak részeként alapellátási szolgáltatást, úgynevezett családbarát rendelést biztosítunk a Semmelweis Polgárok számára.

Munkatársainkat nem csak a családorvosi (háziorvosi) rendelésen fogadják a szakemberek, hanem ambuláns módon, a Semmelweis Kártyájuk egyedi azonosítóját használva is igénybe vehetik a családbarát rendelés szolgáltatást.

Mikor tudunk segíteni?

Előzetes időpontegyeztetést követően, akut (azonnali) ellátást nem igénylő egészségügyi panaszokkal érkezhetnek ide a páciensek.

A konzultáció során orvosaink felveszik az anamnézist, megtörténik egy alapszintű, belgyógyászati jellegű kivizsgálás, majd indokolt esetben a beteg beutalót kap az egyetemen belül labor- és képalkotó vizsgálatokra, valamint további szükséges szakorvosi rendelésekre.

A családbarát rendelés szakmai felelőse a Semmelweis Egyetem Szakrendelő Intézet (SESZI).

Bejelentkezés:

csaladorvosipraxis.seszi@semmelweis.hu

Rendelés helyszíne:
  • Semmelweis Egyetem Szakrendelő Intézet, 1085 Gyulai Pál u. 2.  2. emelet