Órarend

Az alábbi edzésprogramokra előzetes bejelentkezés szükséges:

!FONTOS!

A 2024. július 10-i gyógytorna betegség miatt elmarad!

A nyári szabadságok miatt az alábbi időpontokban a tartásjavító gyógytorna ELMARAD!

  • augusztus 14.,
  • augusztus 21.,
  • augusztus 28.,
  • szeptember 11.,
  • szeptember 18.

Az edzések (a tollaslabda kivételével) munkatársaink számára ingyenesek.

A tollaslabda edzésen történő részvételhez csatlakozzon a Semmelweis Egyetem Sport Klubjának Tollaslabda Szakosztályához.

A Zágrábi utcai Testnevelési és Sportközpontban tartott edzések az őszi szemeszterben december 9-ig látogathatók. A 2024-es edzési időpontokat hamarosan közzétesszük.

Futópad foglalás

A rendszeres mozgás beiktatása amúgy is zsúfolt életünkbe nem kis logisztikai, szervezési kihívás. A Családbarát Egyetem Program ezen próbál segíteni azzal, hogy a Központi Igazgatási Épület (1085 Bp., Üllői út 26.) felújított alagsori tornatermében elhelyezésre került egy futópad, amit a munkatársak előzetes időpontfoglalás alapján igénybe vehetnek. 

Tovább a futópad foglaláshoz

Ingyenes online edzések

Egészségünk megőrzésében és fejlesztésében kiemelt szerepe van a rendszeres testmozgásnak, melyre most otthonában kínálnak lehetőséget az Egészségfejlesztési Központ szakemberei olyan edzésprogramokkal, melyeket akár Zoom-on, akár videóról  online elérhet minden érdeklődő. A Központ palettáján (dinamikus mobilizáció és mélyizom tréning, az erősítő köredzés, szenior torna) minden sportolni vágyó megtalálja a kedvére valót. 

A dinamikus mobilizáció és mélyizom tréning során kiemelt figyelmet kap a dinamikus nyújtás és mobilizáció, amely az ízületek megfelelő mozgástartományának visszaállítását és megőrzését szolgálja. Rendszeres végzésével hatékonyabbá válhat az izommunka más típusú erősítő edzések során is. Nem csak az izmokra fejti ki jótékony hatását a tréning, hanem a kötőszöveti (fascia) struktúrára is. A tréning során a teljes testet dolgoztatjuk és kiemelt szerepet kap a mélyizmok erősítése. 

Az erősítő köredzést kifejezetten azoknak ajánljuk, akiknek célja a formába lendülés és az erő-állóképesség növelése. Az edzések egy közös bemelegítést követően különböző saját testsúlyos, eszköz nélküli vagy épp otthonában fellelhető mindennap használatos eszközökkel végzett gyakorlatokból épülnek fel, majd a végén közös nyújtással zárjuk a programot. 

Az aktív, egészséges időskorért mi magunk is sokat tehetünk. A mindennapi élet fontos részévévé kell válnia a rendszeres, ízületeket kímélő mozgásnak. A szenior torna során szakember vezetésével tornázhatnak a résztvevők, és megtanulhatják azokat a gyakorlatokat, amelyekkel túlzott terhelés nélkül mozgatják át egész testüket.

Tovább az Egészségfejlesztési Központ edzésprogramjainak bejelentkező felületéhez

All You Can Move SportPass

!ELKÖLTÖZTÜNK! Tájékoztatjuk, hogy az AYCM szerződéskötéshez szükséges nyilatkozatot a BC22 irodaház 7. emeletén tudják leadni. Cím: 1085 Budapest, Baross utca 22. 
Örömmel értesítjük, hogy 2024-ben is folytatódik a Semmelweis Egyetem és az AYCM együttműködése

Az AYCM SportPass egy multifunkciós sportbérlet, amivel az igénybevevő a normál uszoda/fitnesz/jógabérletek töredékéért tud rendszeresen és változatosan sportolni szinte bárhol Magyarországon.

Ízelítő a mozgásforma-kínálatból: fitness, cardio, számtalan csoportos óra (TRX, zumba, hot iron, gerinctorna, pilates stb.), jóga, úszás, tánc (hastánc, rúdtánc, társas, latin stb.), gyógytorna, tenisz, squash, ketrecfoci, ping-pong, evezés, küzdősportok, golf stb. Télen síelés, hófánkozás és korcsolya, nyáron a strandok (pl. Lupa Beach) és balatoni/velencei-tavi elfogadóhelyek sokasága várja… Különlegességek: trambulinpályák, víz alatti hoki, lövészet, lovaglás, baltadobálás, szabaduló szoba stb.

Elfogadóhelyek listája

Azon dolgozók vehetik igénybe a program keretében kínált kedvezményes árakat, akik regisztrálnak az AYCM programba, vállalják a hűségidőt és a munkabérükből a SportPass havi díjának levonását.

A Semmelweis Egyetem elkötelezett a munkatársai egészséges életmódjának, rekreációjának támogatásában, így a programba regisztrált első 600 munkavállalót idén már havonta 3000 Ft támogatásban részesíti 2024. december végéig.

Szerződéskötés módja: 

  1. Juttassa el eredetiben (kitöltve, aláírva és tanúk által hitelesítve) a „KÉRELEM ÉS NYILATKOZAT a Semmelweis Egyetem rekreációs és sportolási programjában történő részvételhez” tárgyú nyilatkozatot  a Családbarát Egyetem Központ részére (1085 Bp., Baross utca 22. 7. emelet).
  2. Kösse meg a szerződést az AYCM oldalán. Ügyeljen arra, hogy a CÉGES csomagot (Semmelweis Spec.) válassza ki.
Olvassa el a szerződéskötést megkönnyítő útmutatót!

A program részleteiről és a regisztráció folyamatáról szóló tájékoztatónk az alábbi linkre kattintva érhető el:

TÁJÉKOZTATÓ AZ AYCM PROGRAM RÉSZLETEIRŐL

A regisztrációhoz szükséges nyilatkozat az alábbi linken érhető el:

KÉRELEM ÉS NYILATKOZAT  a Semmelweis Egyetem rekreációs és sportolási programjában történő részvételhez (2024. évre)

Az AYCM igénylésével és szerződéskötéssel kapcsolatban Kovács Edinát kereshetik (e-mail: kovacs.edina@semmelweis.hu).

Kedvezmények

Az egyetem számos szerződött partnere kínál a dolgozók és hallgatók számára kedvezményes sportolási lehetőséget.
Tovább a kedvezményt kínáló edzőtermekhez

Pályabérlés

Lehetőség van továbbá a sportpályák kedvezményes igénybevételére és egyéb sportfacilitásokba történő kedvezményes belépésre.

Tovább a sportpályabérles részleteihez