A Sportközpont szolgáltatásai és pályabérlés

Az egyetemi polgároknak számos kedvezményes sportolási lehetőség igénybevételére nyílik lehetőségük a Családbarát Egyetem Program keretein belül. Az egyetem Testnevelési és Sportközpontja különféle tornafoglalkozásokat szervez a munkatársak részére, lehetőség van sportpályák kedvezményes igénybevételére és egyéb sportfacilitásokba történő kedvezményes belépésre.
Tovább a térítésmentes és kedvezményes sportszolgáltatásokhoz
Tovább a sportpályabérles részleteihez

All You Can Move SportPass

A Semmelweis Egyetem az egészséges és aktív életmód népszerűsítése céljából szerződést kötött az All You Can Move/AYCM SportPass kibocsátójával. Az AYCM SportPass egy multifunkciós sportbérlet, amivel az igénybevevő a normál uszoda/fitnesz/jógabérletek töredékéért tud rendszeresen és változatosan sportolni szinte bárhol Magyarországon.
Tovább az AYCM SportPass leírásához

Sportolási lehetőségek a Központi Igazgatási Épületben

A rendszeres mozgás beiktatása amúgy is zsúfolt életünkbe nem kis logisztikai, szervezési kihívás. A Családbarát Egyetem Program ezen próbál segíteni azzal, hogy a Központi Igazgatási Épület felújított tornatermében sportolási lehetőséget biztosít a munkatársaknak. Heti rendszerességgel aerobik és kondicionáló torna váltja egymást, ezen kívül elhelyezésre került a tornateremben egy futópad, amit az épületben (illetve a környező telephelyeken) dolgozó munkatársaink előzetes időpontfoglalás alapján igénybe vehetnek. 

Tovább a tornaterem aktuális órarendjéhez
Tovább a futópad foglaláshoz

Egészségfejlesztési Központ csoportos órái

Egészségünk megőrzésében és fejlesztésében kiemelt szerepe van a rendszeres testmozgásnak, melyre most otthonában kínálnak lehetőséget a Semmelweis Egészségfejlesztési Központ szakemberei olyan edzésprogramokkal, melyeket akár Zoom-on, akár videóról  online elérhet minden érdeklődő.

Tovább az Egészségfejlesztési Központ edzésprogramjaihoz

Egyéb kedvezmények

Az egyetem számos szerződött partnere kínál a dolgozók és hallgatók számára kedvezményes sportolási lehetőséget.
Tovább az összes kedvezményt bemutató felületre