Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. május 15.
530484 Összes oltás

A Semmelweis Kártya Programban az Egyetem polgárai: minden dolgozója (a próbaidő leteltét követően), hallgatója és tanulója (kivéve az általános iskolai tanulókat), egyedi azonosítóval ellátott virtuális Semmelweis Kártyát kap. A munkavállalók számára rendelkezésre áll ennek aranyszínű plasztikkártya verziója, a hallgatók és tanulók pedig igényelhetnek kék színű változatot.

Az egyetemi polgárok a kártya használatával igazolhatják, hogy jogosultak az Egyetem által nyújtott szolgáltatásokra, valamint a szerződéses partnereinél sport, kultúra és egyéb területeken számukra elérhető kedvezményekre, szolgáltatásokra.

Az Egyetem dolgozója a próbaidő leteltét követően, a jogviszonya megszűnésének napjáig, hallgatója és tanulója pedig kizárólag aktív hallgatói jogviszonyának időtartama alatt jogosult a Semmelweis Kártya Program szolgáltatásainak és a kedvezmények igénybevételére. A kártya szolgáltatásai nem elérhetők, ha a birtokosa hallgatói jogviszonya inaktívvá válik, és bevonásra kerül, ha a kártyabirtokos egyetemi polgár jogviszonya megszűnik.

A Semmelweis Kártyát az Egyetem bocsájtja ki az egyetemi polgárok részére, akik azt a kartya.semmelweis.hu oldalon történő regisztrálást követően kizárólag személyükre szólóan használhatják. A kártyabirtokosnak jogában áll a Semmelweis Kártyáról lemondani. A plasztik kártya elvesztését be kell jelenteni a csaladbarat@semmelweis-univ.hu címen, és új kártyát lehet igényelni. 

A Semmelweis Egyetem alumnusai számára is van lehetőség a rendelkezésre álló keretek erejéig Semmelweis Kártya igénylésére. Ők kék, az Alumni Igazgatóság logójával ellátott kártyát kapnak. A kártya ügyintézés az alumni-iroda@semmelweis-univ.hu email címen keresztül bonyolódik.

Kártyaszabályzat megismerése →