Gyermektáborok, gyerekfelügyelet

Az aktuális minitáborokba és nyári táborokba a SE Kids applikáción regisztrálhat.

SE KIDS

 Családbarát Egyetem Program kisgyermekeseknek szóló támogatása keretében a tanítási szünetekhez igazodva gyermekfelügyeletet szervezünk, valamint a nyári vakáció idejére művészeti, tematikus, szabadidős és sporttáborokkal segítjük a Semmelweis Polgárokat. A táborok támogatott formában, kedvezményes áron valósulnak meg.

Olvassa el a korábbi táborokról szóló beszámolóinkat!
2023. évi táborok (videó):
2022. évi nyári táborok:
Minitábor (gyermekfelügyelet)

Programjaink során a Pető András Kar diplomás konduktorai látják el a szakmai feladatokat. Szakembereink az életkori sajátosságokat figyelembe véve tervezik meg a foglalkozásokat, melyek egy része irányított tevékenység (kézműves- és sportfoglalkozások, vetélkedők), másik része a gyermekek igényeihez igazodó szabadidős tevékenységek, köztük kulturális, művelődési és szórakoztató programokkal. Célunk, hogy a kollégák gyermekei biztonságos, szeretetteljes környezetben, jó hangulatban töltsék idejüket.

Családbarát egyetemi rendezvények

A Családbarát Egyetem Központ az egyetem szervezeti egységei számára – egyedi megkeresés alapján –  rendezvényeik idejére (konferenciák, szakmai fórumok, Alumni-programok, stb.) gyermekfelügyeletet biztosít. Ennek során a gyermekek életkorához és az esemény jellegéhez igazodó tevékenységekkel készül a szakmai stáb.

További egyeztetés érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot a csaladbarat@semmelweis.hu email címen.