Adonicsné Püski Kata
igazgató

Vezeti a Családbarát Egyetem Központot, összefogja a csapat munkáját és szintetizálja az ötleteket. Támogatja az egyetemi vezetést a stratégia-alkotásban, valamint kapcsolatot tart a társterületek vezetőivel.

 

 
Kókai Dorottya
igazgatóhelyettes, kommunikációs szakértő

A program belső kommunikációjának felelőse. Tartalomgyártással: cikkek, hírlevelek, kommunikációs anyagok írásával, szerkesztésével, kommunikációs kampányok tervezésével foglalkozik. Kézben tartja a Családbarát Egyetem Központ hivatalos Facebook oldalát. 

 


Dr. Varga Péter
orvosszakmai vezető

A családbarát rendelésen személyesen végzi az orvosi konzultációt, szükség szerint a kivizsgálást, kollégáival együttműködésben betegutakat szervez az egyetemen belül, és folyamatosan azon dolgozik, hogy hónapról hónapra bővüljenek a munkatársak számára elérhető szűrővizsgálatok és egyéb prevenciós programok.


Dr. Frank Tamás
pedagógiai programokért felelős vezető

Minden, iskoláskorú gyermeket nevelő családokat támogató program vezetője és lebonyolítója. Hozzá tartoznak a gyermektáborok, a különböző pedagógiai vonatkozású aktivitások, a közösségépítés.


Berényi Nóra
projektmenedzser

Intézi a bölcsődei férőhelyeket, egyengeti a kedvezményes szerződések útját, tanúsítványok megszerzésében és pályázatok lebonyolításában vesz részt. A Családbarát Egyetem Központ aktuális projektjeit menedzseli.

 
 
Kovács Edina
vezetői asszisztens

Szervez, koordinál, nyomon követ és támogat minket és a folyamatainkat. A Semmelweis Kártyával kapcsolatos kérdések, problémák megoldásában nyújt segítséget a munkatársaknak, regisztrálja a plasztik kártyákat, gondoskodik a virtuális kártyák létrehozásáról. 

 


 
Légler Bettina
ügyintéző

A Családbarát Egyetem Központ tevékenységének gazdasági és pénzügyi feladatait végzi.