A Healer Store 14. kerületi Róna utcában található üzletében hétfőtől péntekig nagy szeretettel várnak minden Semmelweis Polgárt.

Az első köpeny megvásárlásától kezdve, a már professzionális ruházatokig készségesen segítenek kiválasztani az Önhöz leginkább illő fazont és stílust.

Régóta vágyunk, hogy egy fiatalos, lendületes közösség részeként jelenjünk meg, a jövő és jelen „hétköznapi hőseinek” , azaz a Ti mindennapjaitokban, azáltal, hogy kellemesebbé tegyük a tanulással vagy munkával töltött időt és Nektek csak a hivatásotokra kelljen fókuszálni. Mindent megteszünk, hogy olyan mindennapi egyenruhát biztosítsunk Neked, amely kényelmes és egyben stílusos. A Te kényelmed, a mi örömünk.

-vallják a Healer Store alapítói.

A Healer Store elhozta a leginnovatívabb egészségügyi munkaruhákat, amelyek a legjobb teljesítményt hozzák ki viselőjükből. A piacon elérhető legstílusosabb szetteket és legkiválóbb szöveteket kínálják több árkategóriában, a basictől a prémiumig.

Látogassa meg a webshopot!

Miért válassza a Healer Store-t?

  • Minőségi textíliák a 100% pamuttól a technikai, funkcionális anyagokig.
  • Letisztult design
  • Innovatív formatervezés
  • Funkcionalitás, kényelem
  • Széles színválaszték

A kedvezmény mértéke és felhasználási módja:

Munkatársaknak, hallgatóknak és alumni tagoknak: 5% kedvezmény

A kedvezményt a Semmelweis Kártya felmutatásával lehet igénybe venni. 

Más kedvezményekkel nem vonható össze.

Online vásárlás esetén használja a SOTEPR kedvezménykódot és a kedvezmény megerősítéséhez küldje el e-mailben a Semmelweis Kártyáját az info@healerstore.com oldalra. A kiszállítást ennek ellenőrzésével kezdjük meg.

Galéria

3kép