A Semmelweis Egészségfejlesztési Központ a 2022-2023-as szezonban harmadik alkalommal képviselte a Semmelweis Egyetemet a Fradi hazai labdarúgó mérkőzésein prevenciós programokkal és egészségjátékokkal a Groupama Arénában. Az együttműködés eredményeképp a Ferencvárosi Torna Club 200 db jegyet ajánlott fel az egyetem munkatársai és hallgatói számára.

A jegy kérelmezése előtt szurkolói kártyát szükséges igényelni, mely a Groupama Aréna jegypénztáraiban egyszeri 2000 Ft-os regisztrációs költséggel nyitvatartási időben (kedd-péntek: 10:00-18:00, szombat: 9:00-13:00, vasárnap-hétfő: zárva) váltható ki. A regisztrációs adatlap előre letölthető, így még gördülékenyebb és gyorsabb a kiváltás folyamata. A kártya kiváltásának módjáról és egyéb lehetőségekről itt lehet tájékozódni: https://meccsjegy.fradi.hu/kartya_info

Fontos információk:

  • Minden 7. életévét be nem töltött gyermek számára a belépés ingyenes és nem szükséges szurkolói kártya kiváltása sem. (Hét éves kortól szurkolói kártya és jegy igénylése is szükséges, gyermekek csak érvényes jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzéseket.)
  • Munkatársaink és hallgatóink 7 éven felüli gyermekeik számára is igényelhetnek ingyenes jegyeket.
  • Munkatársaink és hallgatóink külsős családtagjaik számára is igényelhetnek jegyeket. Ebben az esetben a saját jegyük kérelmezése után indítsanak új regisztrációt, melyben a családtag szurkolói kártyájának számát adják meg. 
  • A mérkőzések előtti napokban elektronikusan kerül feltöltésre a szurkolói kártyára a jegy, belépéskor a kártyát érintsék a leolvasóhoz. Ha valamilyen fennakadás történne, segítenek a jegypénztárban, de a problémát telefonon is jelezhetik az Egészségfejlesztési Központ munkatársának (Rácz Fanni – 06-20-825-9046).

Az alábbi kérdőíven igényelheti meg az ingyenes jegyet. Kérjük, hogy 7 napon belüli meccsre ne adjon le regisztrációt.

jegyigénylés – Hallgatóknak

jegyigénylés – Munkavállalóknak