Az Elméleti Orvostudományi Tömb mellett található Pompás Social Bár, Café & Étteremben hétfőtől szombatig nagy szeretettel várnak minden egyetemi polgárt.

Egykori semmelweises orvostanhallgatók vagyunk, és két évvel ezelőtt kezdtünk el azon gondolkodni, hogyan tudnánk közelebb hozni egymáshoz a diákságot és a kultúrát, a közösséget és az egyént, a finom ételeket és a jó társaságot – fogalmaznak a tulajdonosok.

Régóta vágyott álmunk volt, hogy ne csak egy átlagos vendéglátóhely legyünk, hanem egy olyan közösségi tér, ahol izgalmas programokat kínálunk, ahol közösségek, barátságok, szerelmek születhetnek az egyetemi évek alatt. 2020 februárjában nyitottunk, és szerencsére a Covid sem tudott megállítani bennünket. 

Kedvezmény mértéke

Munkatársaknak

  • 15% kedvezmény június-augusztus, január hónapokban, a többi hónapban 10% kedvezmény

Hallgatóknak és alumni tagoknak

  • 10% kedvezmény június-augusztus, január hónapokban, a többi hónapban 5% kedvezmény
  • Hallgatóknak 20% menü kedvezmény: mexikói quesadilla  + szörp

A kedvezményt a Semmelweis Kártya felmutatásával lehet igénybe venni. 

A Pompás 3 in 1: reggeli, ebéd, vacsora, majd egy ital a barátokkal. Igényes, magas minőségű, folyamatosan megújuló és bővülő kínálattal – teszik hozzá.

Ráadásul senkinek nem kell kompromisszumot kötni az étkezésben: a Pompásban mindenki talál kedvére való és életmódjának megfelelő fogást. Ma már egyre többen küzdenek  inzulin-rezisztenciával, ahol nagyon fontos nyomon követni a bevitt szénhidrát értékeket, és sok más egészségügyi probléma, példul a cukorbetegség vagy magas vérnyomás is indokolja, hogy „számolgatni” kell. De a sportolóknak sem mindegy, mennyi fehérjét esznek. Az új étlapon diszkréten, ám pontosan feltüntetik az ételek kalória és tápanyag értékeit, így a vendég el tudja dönteni, hogy megfelelő-e számára az adott étel.

Asztalfoglalás az étterem facebook oldalán vagy az alábbi telefonszámon: 0670/431-9442

Cím: Budapest 9 ker. Thaly Kálmán u 52.

 

 

Kiemelt kép: Pompás Social Bár, Café & Étterem