2024 – Semmelweis Innovációs Díj felhívás

2024-ben ismét pályázható a Semmelweis Egyetem Innovációs Díja

A Semmelweis Innovációs Díj adományozásával a Semmelweis Egyetem célja elismerni azon kutatók, doktorjelöltek, doktoranduszok és hallgatók kutatás-fejlesztési, innovációs tevékenységét, akik az Egyetemhez kötődő kutatómunkájuk során új, tudományos, kutatási eredményt, innovatív megoldást dolgoztak ki.

A Semmelweis Innovációs Díjra pályázni lehet a Semmelweis Egyetemhez  kötődő kutatómunka során létrehozott olyan új, tudományos, kutatási eredménnyel, innovatív megoldással, amely szellemi alkotásnak minősül, alkalmazható és üzleti szempontból is hasznosítható.

Szellemi alkotásnak minősül az az alkotás, ötlet, amely alkalmas lehet arra, hogy szellemitulajdon-védelem (szabadalom, használatiminta-, formatervezésiminta-, növényfajta- vagy topográfiaoltalom, know-how) tárgyát képezze.

Benyújtási határidő: 2024. június 30. (vasárnap)

Az Egyetem a Díjat − az oklevél és kristálydíj mellett − a következő kategóriákban, az alábbi pénzjutalommal hirdeti meg:

  • a leginnovatívabb TDK munkáért – bruttó 500 ezer Ft
  • a leginnovatívabb PhD munkáért – bruttó 750 ezer Ft
  • a leginnovatívabb kutató munkáért – bruttó 1,5 millió Ft

A Díj valamennyi kategóriájában lehetőség van egyéni és csoportos pályázat benyújtására.

Benyújtandó pályázati anyag:

  • a kitöltött pályázati adatlap és nyilatkozat,
  • pályázó(k) szakmai önéletrajza(i)

A pályázathoz lehetőség van képi anyagok, prezentációk, videók beágyazására, fájlként, illetve hivatkozásként történő csatolására. A részletes pályázati feltételeket és az értékelés rendjét a pályázati felhívás tartalmazza.

Beküldési cím, további információk: tudomanyos.rektorhelyettes@semmelweis.hu

Letölthető anyagok: