Bakó Benedek

rendezvényekért felelős alelnök

Besenczi Benedek

bizottsági főkoordinátor

Varga Sára

rendezvény főkoordinátor

Kozma Márk Dániel

rendezvény koordinátor

Magyar Kristóf

rendezvény koordinátor

 

Feladat, vízió:

Célunk, hogy a hallgatói életet élményekkel töltsük meg, olyan rendezvényeket szervezünk, amelyek az egyetem minden hallgatójának az igényeit lefedik. Fontosnak tartjuk az egyetemi hagyományok megőrzése mellett, innovatív újszerű rendezvények szervezését, ezzel is színesítve a már így is elég gazdag egyetemi rendezvénypalettát.

A legfontosabb rendezvényeink közé tartozik a Jégfarsang, a Matiné és Gólyatábor. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a nemzetközi programok szervezésére is, ezek közül a legnagyobb a Karnevál, illetve az új International Gólytali. Feladatunk a hallgatói sportélet, szurkolói programok, egyetemi szintű sportprogramok, Medikus kupa megszervezése is. Továbbá különböző szűrések, egészségügyi kampányok szervezése mind Magyarország, mind a külhoni területeken. A SMMLWSxParties by HÖK pedig a legjobb éjszakai szórakozási lehetőséget kívánja nyújtani nektek.

Amennyiben kérdésed, ötleted van, jelentkeznél hozzánk, vagy segíteni tudunk a számodra, úgy keress minket bizalommal a hok.event@semmelweis.hu e-mailen!

A Bizottság tagjai

A hallgatók névvel ellátott mappái, amikben a havi közéleti beszámolók és a tisztségviselők pályázati dokumentumai találhatók, ezen a linken keresztül érhetők el az egyetemi hozzáféréssel rendelkezők számára. A keresősáv működik, annak segítségével könnyen megtalálhatók célzottan a beszámolók.
A külső lekérések automatizált biztosítása folyamatban van. Amíg ez nem elérhető, ezen a címen lehet a beszámolókat igényelni.

Bányóczki Bence
Bárdos Csenge
Békési Dániel
Bényi Botond Boldizsár
Farkas Enzo
Fekete Rea Réka
Frei Tamás
Gál Benedek
Hankiss Flóra Regina
Haupert Vivien
Horváth Annamária
Horváth Petra
Horváth Szabolcs
Katona Viktória
Kiss Márta
Kiss Regina
Koós Gábor
Laczkó Petra
László Zsófia
Shawna Mariah LEFTWICH
Lehoczki Csilla
Lipták Zoltán
Löfler Benedek Rudolf
Luu Le Duc Viet Dávid
Major-Eisler Emese
Máthé Izabella
Meskó Csongor Zoltán
Mészáros Csaba
Nyirády Loretta Enikő
Osztovits Kinga
Sáfár Orsolya
Szabella Balázs
Szilágyi Sándor
Tánczos Gréta Lujza
Varga Olivér
Varga Veronika Dalma