Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. május 18.
530637 Összes oltás

A Semmelweis Polgárok – és alkalmanként hozzátartozóik – kedvezményes jegyvásárlásra jogosultak az alábbi intézményekben, amelyet a Semmelweis kártya, hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum (diákigazolvány) illetve fényképes, sorszámozott belépőkártya bemutatásával vehetnek igénybe. Az oldalt érdemes rendszeresen meglátogatni, mert a lista folyamatosan bővül, vagy regisztrálni a Hírlevélre, hogy a legfrissebb kedvezményekről elsők között értesüljön.

Közlekedés

A Semmelweis Polgárok számára 20% percdíj és várakoztatási díj kedvezményt biztosít a Mol Limo, ha a regisztráció során a Semmelweis kártya fotója is elküldésre kerül.

Amennyiben már korábban történt regisztráció a Mol Limo rendszerébe, abban az esetben csupán a kártya képét szükséges eljuttatni az ügyfélszolgálatnak, és jár a kedvezmény.

3 felszíni parkolóhely várja a felhasználókat a Semmelweis Egyetem – Nagyvárad téri Elméleti Tömbnél és 2 mélygarázsos parkolóhely a Tűzoltó utca 37-47 Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ mélygarázsában.

 

Gasztro

“Neked kedvezmény, a Földnek gondoskodás” szlogennel egy új kezdeményezés indult útjára, amelynek keretein belül a tavaszi szemeszter során -15% kedvezményben részesül minden Semmelweis Polgár, amennyiben Semmelweis hordozható kávéspohárral vásárol forró italt az alábbi partner kávézókban:

 • BITE Bakery (1066 Budapest, Teréz krt. 62. ; 1072 Budapest, Király utca 59. ; 1067 Budapest, Oktogon tér 4.)
 • Crazy Dean (1094 Budapest, Tűzoltó u. 50-56.)
 • The Nook Specialty Coffeeshop (1094 Budapest, Tűzoltó u. 49-53.)
 • Lipóti Pékség Corvin (1085 Budapest, Üllői út 36.)
 • Mackó Lackó Bár & Bisztró (1089 Budapest, Korányi Sándor u. 4.)
 • Pompás Budapest (1096 Budapest, Thaly Kálmán utca 52.)
   

A kedvezmény igénybevételéhez a Semmelweis hordozható kávéspoháron kívül egy egyetemi azonosító kártyára is szüksége lesz (diákigazolvány, dolgozói belépőkártya, Semmelweis Családbarát kártya)!
A kedvezményben résztvevő italok pontos kínálatáról mindig érdeklődjön az adott üzletben!

 

Színház

Zichy Szín-Műhely 
Az előadások helyszíne: 6SZÍN (1066 Budapest, Jókai utca 6.)
http://zichyszinmuhely.hu/
info@zichyszinmuhely.hu
Telefon: + 36 (70) 385 7013

Színes és elgondolkodtató  összművészeti előadások, gondosan összeállított repertoár jellemzi társulatunk, a Zichy Szín-Műhely darabjait, amely szórakoztat és edukál egyszerre.

Az összművészeti produkciók témái a mai Magyarország fontos társadalmi kérdései, így színházunk a közösséget szolgálja, és ha kell, házhoz viszi a kultúrát. Repertoárunk színes, a legkisebbektől a nagykamaszokon át, a felnőttekig minden korosztálynak van mondanivalónk.  

KEDVEZMÉNYEK:

 • Semmelweis Polgárok és azok családtagjai részére 15%-os kedvezmény
 • egy azonosító felmutatásával egy programra 5 darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • csoportos jegyvásárlás esetén 20 fő fölött 2 db tiszteletjegy

Kuponkód: SemmelweisZM


Budapesti Operettszínház 
Az előadások helyszíne: 1065 Budapest, Nagymező utca 17.
http://www.operett.hu/
jegy@operett.hu
   Telefon: + 36 (1) 312 4866

A közeljövőben 100. évfordulóját ünneplő patinás zenés színház, a Budapesti Operettszínház folyamatosan frissülő kedvezményes jegyvásárlási lehetőségekkel várja a Semmelweis Egyetem oktatóit és hallgatóit!

KEDVEZMÉNYEK:

 • 10-50%-os eseti kedvezmény a kijelölt előadásokra
 • Személyesen (1065 Budapest, Nagymező utca 17.) és online (http://www.operett.hu/) is tudnak jegyeket vásárolni.

Madách Színház 
Az előadások helyszíne: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 29-33.
https://madachszinhaz.hu/
info@madachszinhaz.hu
Telefon: + 36 (1) 478 2000

”A Madách Színház az Egyetemekért” programja keretében 2022-től minden évadban egy produkciót – jelen évadban a Tizenötödik című musicalt Szirtes Tamás rendezésében – egyetemünk hallgatói, dolgozói, és családtagjaik 15% kedvezménnyel tekinthetnek meg.

KEDVEZMÉNYEK:

 • A 15%-os kedvezményt a Tizenötödik című musical-re a SOTE15 kóddal tudják igénybe venni
 • Jegyvásárlásért kattintsanak ide: https://madachszinhaz.hu/musor

József Attila Színház 
Az előadások helyszíne: 1134 Budapest, Váci út 63.
www.jozsefattilaszinhaz.hu
szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu
Telefon: + 36 (1) 320 5877
+36 (1) 270 7514

Szeretettel várjuk intézményünkbe a Semmelweis Egyetem munkatársait és hallgatóit, lenyűgöző látványvilágú Broadway-musicalekkel, sorskérdéseket boncolgató drámákkal, könnyed esti szórakozást ígérő vígjátékokkal és kortárs hazai remekművekkel.

KEDVEZMÉNYEK:

 • Állandó 10%-os kedvezményünket már online is tudják érvényesíteni a PARTNER10 kóddal.

 

Koncert

Concerto Budapest
1094 Budapest, Páva u. 10–12.
Jegyrendelés: jegy@concertobudapest.hu
https://www.concertobudapest.hu/

A Concerto Budapest Magyarország egyik vezető nagyzenekara, történelmi múlttal és a fiatal zenészek dinamizmusával. Nagyívű műsor-szerkesztésével elkötelezetten képviseli a progresszív és sokszínű, egyedülálló repertoárt, mely a közkedvelt mesterművektől a legújabb, 21. századi kortárs darabokig terjed. Visszatérő vendégei olyan világhírű művészek, mint Gidon Kremer, Jevgenyij Koroljov, Boris Berezovsky, Isabelle Faust vagy Sir James Galway. Rendszeres külföldi fellépéseinek köszönhetően a Liszt- és Bartók–Pásztory-díjas Keller András vezette együttes a nemzetközi komolyzenei életnek is ismert és elismert szereplője. 

KEDVEZMÉNYEK:

 • Semmelweis Polgároknak 15% kedvezmény egyes koncertek esetén (a teljes jegyárból)
 • Semmelweis diákoknak 30% kedvezmény egyes koncertek esetén (a teljes jegyárból)

Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 6 darab jegy vásárolható kedvezményesen.


Generáció Koncert Média 
koncertmedia@gmail.com

Marton Gyula hangversenyrendező, művészeti menedzser 1980-tól dolgozik kulturális területen, 1992-től a Budapesti Fesztivál zenekarnál, Nemzeti Filharmonikusoknál, Zeneakadémián. 2000-től önálló koncertrendezőként a Generáció Koncert Média ügyvezetőjeként tevékenykedik.

Koncertrendezőként két kiemelt szempont vezérli:

 • Japán művészek, művészegyüttesek hazánkban történő felléptetése
 • Non-profit koncertekkel a szerényebb jövedelmű Zenebarátoknak egy-egy színvonalas koncertlehetőség biztosítása

KEDVEZMÉNYEK:

A szervező, programjaira az Egyetem hallgatói és alkalmazottai részére 7-10% kedvezményt biztosít.


Nemzeti Filharmonikusok
MNF Nonprofit Kft. 
1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.
Jegyrendelés: Komoretto Gábor, komoretto.g@filharmonikusok.hu
+36 (30) 411 6671
www.filharmonikusok.hu

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar története 1923-ban kezdődött az akkor még Székesfővárosi Zenekar nevet viselő együttes megalakulásával. 1952-ben az akkor Magyar Állami Hangversenyzenekar néven működő együttes élére Ferencsik János, a második világháború utáni évtizedek legjelentősebb Magyarországon maradt karmestere került, 1987-től tíz éven át a japán dirigens, Kobayashi Ken-Ichiro állt a zenekar élén. 1997-ben ismét új fejezet kezdődött, amikor Kocsis Zoltán lett a főzeneigazgató. A közel két évtizedben a zenekar megújult, sokoldalúan látja el a nemzeti szimfonikus együttes feladatait: megszólaltatja – a klasszikus művek mellett- a megszokott repertoárból hiányzó fontos alkotásokat, megismerteti közönségével a közelmúlt és napjaink magyar zenéjét, emellett népszerűek kamarazenei és ifjúsági koncertsorozatai is. Kocsis Zoltán halála után 2017. márciusától a a zenekarnál korábban éveken át első állandó karmesterként közreműködő, komoly nemzetközi karriert maga mögött tudható, Liszt Ferenc-díjas Hamar Zsolt tölti be a Nemzeti Filharmonikusok zeneigazgatói posztját.

KEDVEZMÉNYEK:
Hangversenybelépők 30% kedvezménnyel Semmelweis Polgároknak.
 
Kedvezmények érvényesítése:
A jegyeket a kedvezményre jogosultak személyesen és online tudják megvásárolni nfz.jegy.hu és a jegy.hu oldalakon, sorszámozott, fényképes belépőkártya, érvényes diákigazolvány , vagy Semmelweis kártya felmutatásával, kuponkóddal. Egy azonosító felmutatásával egy előadásra tetszőleges számú jegy vásárolható kedvezményesen. 
 
Kuponkód: FILHARM30

 

Kiállítás

Molnár-C. Pál Műterem-Múzeum 
1118 Budapest, Ménesi út 65.
Telefonszám: +36 (30) 201 1073
https://www.mcpmuzeum.hu/

 

Molnár-C. Pál (1894-1981) festőművész a Gellérthegy oldalában a Ménesi úti villában élt és alkotott 50 éven át, ahol ma a legrégibb, családi gondozásban lévő magánmúzeumot tekinthetik meg a látogatók. A múzeum 2011 óta közérdekű muzeális gyűjtemény. A témában, stílusban, technikai megoldásban szokatlanul változatos életmű mellett a művész személyes használati tárgyai és a családi emlékezet keltik életre az alkotót. A gazdag művészeti hagyaték keresztmetszetét mutatja be az állandóan változó MCP kiállítás, amelynek anyaga időről időre témák szerint változik. 2008 óta a Tavasz Teremben nagy mesterek, családi gondozásban levő gyűjteményei láthatóak „a művész is ember” alapgondolattal. A műterem tervezetten 2020. szeptemberétől tart nyitva.

KEDVEZMÉNYEK:

 • Semmelweis hallgatók részére 50%-os, Semmelweis polgárok részére 20%-os kedvezmény a teljes jegy árából
 • egy azonosító felmutatásával egy alkalommal 2 darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • csoportos jegyvásárlás esetén 10 fő fölött 2 db tiszteletjegy

 

Szabadidő

Cambridge Nyelviskola
1114 BudapestBartók Béla út 79.
+36 (70) 369 2001
info@cambridge.hu    http://www.cambridge.hu/  

Nyelviskolánk 1993 óta áll a nyelvtanulók szolgálatában. A nagy igényre való tekintettel 1998-ban az angol kurzusok mellett beindítottuk német tagozatunkat is. Oktatási módszerünket a négy alapkészség (beszéd, szövegértés, írás, olvasás) párhuzamos fejlesztése képezi úgy, hogy a beszédkészségre és a hallás utáni szövegértésre kiemelt hangsúlyt fektetünk. Középhaladó (intermediate) szint felett anyanyelvi tanáraink is bekapcsolódnak a tanításba a folyékony beszéd ösztönössé tétele érdekében.

KEDVEZMÉNYEK:

 • A kedvezmény mértéke eltérő lehet, a Nyelviskola az általa felkínált csoportos tanfolyami helyek esetében a Semmelweis Polgárok részére garantálja a 15%-os kedvezményt.
 • A tanfolyamokra a kedvezményre jogosultak előre egyeztetett időpontban, a megadott beiratkozási helyszínen (Szent Margit Gimnázium, 1114 Budapest, Villányi út 5/7.) tudnak beiratkozni, munkavállalói kártya, diákigazolvány vagy Semmelweis kártya felmutatásával.
 • Egy azonosító felmutatásával egy tanfolyamra 1 személy tud kedvezményesen jelentkezni.

Magánórák esetén, 10.00-16.00 óra között 10%-os kedvezményt biztosít a Semmelweis Polgárok részére. A magánórák időpontja közös megegyezés tárgyát képezik.


Aphrodite Hotel
8749 Zalakaros, Sport út 10.
+36 30 383 5969
info@hotelaphrodite.hu
https://hotelaphrodite.hu/

 

Ön járt már Magyarország első Farm szállodájában?
Próbálta már a Dunántúl legegészségesebb konyháját?

Szolgáltatások, melyeket csak nálunk talál meg:
• a zalai konyha hamisítatlan ízei, kézműves termékek több mint
bio, öko… alapanyagok, a Garabonciás farmunkról (saját
vágóhíd, húsfeldolgozó üzem és tejüzem)
• körágyas-jakuzzis szobák
• egyedi hangulatú termálvizes Római Fürdő és szabadtéri
medence
• oázis a gyermekeknek (játszószoba, játszótér, állatsimogatás)
• 7 Vezér Történelmi Kalandpark (lovaglás, íjászat, quad)

KEDVEZMÉNYEK:

 • 50% kedvezmény a szobaárból minimum 2 éjszakás foglalás esetén
 • Akciós csomagajánlatból 10% kedvezmény minimum 2 éjszakás foglalás esetén

 

Sport

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya, Semmelweis kártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe. A kedvezmény más kedvezménnyel nem adódik össze, felhasználhatók a helyszínen. 


All You Can Move Sportpass
1053 Budapest Károlyi utca 11.
06 (1) 445 1563
info@allyoucanmove.hu
http://allyoucanmove.hu/

Az All You Can Move (röviden: AYCM) SportPass egy multifunkcionális, átalánydíjas sportbérlet, melynek segítségével naponta más-más mozgásformát próbálhat ki vagy gyakorolhat. 

KEDVEZMÉNYEK:

A sportbérlet igénylése és működése

Az AYCM hatféle csomagja közül (XS-től XXL-ig) lehet választani. Sportpass kártyát csak a Semmelweis Egyetem alkalmazottja igényelhet. A csomagok közötti különbség a havi tagdíj – mely kártyaigényléstől számítva tárgyév végéig tartó hűségidővel fizetendő – és a látogatható létesítmények száma. A kártya névre szól, nem átruházható és naponta egy létesítményben egy napijegyes/alapáras szolgáltatásra lehet felhasználni.

 


Power Fitness
1083 Budapest, Szigony utca 13.
+36 20 418 9455
info@powerfitness1.hu
http://powerfitness1.hu/

 

Edzőtermünk, a Power Fitness a 8. kerületben, a Corvin plázától 3 perc sétára található. Családias hangulattal, ám széles géppark kínálattal várjuk a súlyzós, – és kardió edzés szerelmeseit. Barátságos környezetben, igény esetén szakszerű edzői segítséggel, kezdő vagy haladó szinttel is segítünk elérni a kitűzött célokat. Edzőtermünk minden Semmelweis Polgárnak a havi bérlet és a napijegy árából 50% kedvezményt biztosít.

 

Hírlevél feliratkozás

 

Amennyiben szeretne rendszeres értesítést kapni az új és aktuális kedvezményekről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Szabadidős hírlevél feliratkozás