Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. szeptember 15.
386351 Összes oltás

A Semmelweis Egyetem munkatársai és hallgatói – alkalmanként hozzátartozói – kedvezményes jegyvásárlásra jogosultak az alábbi intézményekben, amelyet a Semmelweis kártya, hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum (diákigazolvány) illetve fényképes, sorszámozott belépőkártya bemutatásával vehetnek igénybe. Az oldalt érdemes rendszeresen meglátogatni, mert a lista folyamatosan bővül, vagy regisztrálni a Hírlevélre, hogy a legfrissebb kedvezményekről elsők között értesüljön.

Közlekedés

A Semmelweis Polgárok számára 10% percdíj és várakoztatási díj kedvezményt biztosít a Mol Limo, ha a regisztráció során a Semmelweis kártya fotója is elküldésre kerül.

Amennyiben már korábban történt regisztráció a Mol Limo rendszerébe, abban az esetben csupán a kártya képét szükséges eljuttatni az ügyfélszolgálatnak, és jár a kedvezmény.

3 felszíni parkolóhely várja a felhasználókat a Semmelweis Egyetem – Nagyvárad téri Elméleti Tömbnél és 2 mélygarázsos parkolóhely a Tűzoltó utca 37-47 Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ mélygarázsában.

 

Gasztro

“Neked kedvezmény, a Földnek gondoskodás” szlogennel egy új kezdeményezés indult útjára, amelynek keretein belül a tavaszi szemeszter során -15% kedvezményben részesül minden Semmelweis polgár, amennyiben Semmelweis hordozható kávéspohárral vásárol forró italt az alábbi partner kávézókban:

 • BITE Bakery (1066 Budapest, Teréz krt. 62. ; 1072 Budapest, Király utca 59. ; 1067 Budapest, Oktogon tér 4.)
 • Crazy Dean (1094 Budapest, Tűzoltó u. 50-56.)
 • The Nook Specialty Coffeeshop (1094 Budapest, Tűzoltó u. 49-53.)
 • Lipóti Pékség Corvin (1085 Budapest, Üllői út 36.)
 • Mackó Lackó Bár & Bisztró (1089 Budapest, Korányi Sándor u. 4.)
 • Pompás Budapest (1096 Budapest, Thaly Kálmán utca 52.)
   

A kedvezmény igénybevételéhez a Semmelweis hordozható kávéspoháron kívül egy egyetemi azonosító kártyára is szüksége lesz (diákigazolvány, dolgozói belépőkártya, Semmelweis Családbarát kártya)!
A kedvezményben résztvevő italok pontos kínálatáról mindig érdeklődjön az adott üzletben!

 

Színház

Holdvilág Kamaraszínház
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ – 1131 Budapest, József Attila tér 4.
Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház – 1138 Budapest, Dagály u. 15/a.
Jegyrendelés: +36 (1) 405 8759
szinhaz@holdvilag.hu; 
http://holdvilag.hu/

„Részben a korszerű gyermekszínház, részben az új formanyelvet kereső, ifjúságnak és felnőtteknek szóló előadások létrehozása a célunk. Hogy miért egyik alapvető tevékenységünk értékes gyermekdarabok létrehozása és műsoron tartása? Mert ezek segítenek kezelni a konfliktusokat, mert ezek választ adhatnak a kimondott és ki nem mondott kérdésekre, mert ezek megoldásokat is kínálnak, mert ezek segítenek eligazodni a nagyvilágban! Gyerekeknek és felnőtteknek is! Anyának és apának is! Nagymamának és nagypapának is! De úgy ám!” – Koltai Judit színész, művészeti vezető, az egyesület elnöke

KEDVEZMÉNYEK:

 • diákoknak 10%
 • dolgozóknak 8%
 • gyermek előadásokra 4 alkalmas éves bérlet vásárlása esetén egységesen a 10% kedvezmény

Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 4 darab jegy, egy évadra 2 bérlet vásárolható kedvezményesen.

PÉNZTÁR – JEGYVÁLTÁS:
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ – előadás előtt egy órával, illetve minden szerdán 15:30 és 19:30 óra között elérhető

Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház – előadás előtt egy órával, illetve minden pénteken 15:00 és 19:00 óra között elérhető


Pesti Magyar Színház
1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.
+36 (1) 226 1613
szervezes@mszinhaz.hu
http://pestimagyarszinhaz.hu/

A Magyar Színház társulata Zalán János igazgató vezetésével azon dolgozik, hogy a színház ajándék lehessen mindenkinek. A gyerek- és családi előadások mellett , színvonalas, szórakoztató vígjátékokkal, klasszikus musicalekkel és a kortárs irodalmi alkotásokkal várja a kicsiket, a nagyobbakat és a felnőtteket is, mert a színházba járást nem lehet elég korán kezdeni.

Meghatározó előadásai: A muzsika hangja (2015), Valahol Európában (2016), SunCity – a Holnap tali!-musical (2017), A fösvény (2017), Naptárlányok (2017), A karmester szeretője (2017), Utánképzés (2018), Időfutár (2018), Tündér Lala (2018), Legyetek jók, ha tudtok (2019), Ópiumkeringő (2019), A Maratonfutók tiszteletkört futnak (2019).

KEDVEZMÉNYEK:

A színház saját szervezésű előadásai esetében az egyetem hallgatói és dolgozói részére egyaránt 10% kedvezmény vehető igénybe fényképes, sorszámozott egyetemi belépőkártya, illetve érvényes diákigazolvány felmutatásával.

ESETI KEDVEZMÉNYEK:

Egyedi, 20-50% kedvezmény a Semmelweis Egyetem dolgozói, hallgatói részére a színház által előre meghatározott előadásokra.

Kedvezmények érvényesítése és jegyrendelés:
A jegyeket a kedvezményre jogosultak a Dalszínház utcai Jegyirodában (1061 Budapest, Dalszínház utca 10.) és a Színház Jegypénztárában (1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.) tudják megvásárolni.


Radnóti Színház 
1065 Budapest, Nagymező utca. 11.
Jegyiroda: 06 (1) 321 0600/119
Jegypénztár: 06 (1) 321 0600/112; 06 (1) 343 6792  
szervezes@radnotiszinhaz.hu
http://www.radnotiszinhaz.hu/

A Radnóti Színházban színre kerülnek a világszínház klasszikus és modern vonulatának jelentős alkotásai éppúgy, mint a magyar polgári dráma néhány kiemelkedő opusza. Emellett rendszeresen szemezgetnek a kortárs magyar irodalom műveiből is, és időnként könnyű, zenés műfajok is színpadra kerülnek. A színház az irodalmi hagyományokat is ápolja különböző előadóestek szervezésével.

KEDVEZMÉNYEK:

 • teljes jegy árából 20% bármelyik előadásra hallgatóknak és munkatársaknak egyaránt
 • csoportos jegyvásárlás esetén 10 fő fölött 1 db tiszteletjegy
 • egy azonosító felmutatásával egy előadásra 1 darab jegy vásárolható kedvezményesen

Rózsavölgyi Szalon
Városi Színház Nonprofit Kft.
1052 Budapest, Szervita tér 5. 
+36 (30) 463 8822
http://szalon.rozsavolgyi.hu/hu/nyitolap.html

A Rózsavölgyi Zeneműbolt Pest legrégibb üzlete, amely 165 éve végzi ugyanazt a tevékenységet mind a mai napig. Az épület fennállásának 100. évfordulója alkalmából a bolt is megújult, azzal egybenyitva 2012. április 11-én, a költészet napján pedig megnyílt a Belváros új kávéháza és művészeti központja: a Rózsavölgyi Szalon Arts & Café. A Rózsavölgyi Szalon művészeti koncepciójának lényeges gondolata, hogy hazai színpadokon még nem játszott, elsősorban  kortárs magyar és nemzetközi műveket mutasson be,. Ezek közül több olyan színpadi adaptáció, mely valamely ismert regény alapján, kifejezetten a Szalon felkérésére íródott.

KEDVEZMÉNYEK:

A Színház vállalja, hogy kedvezményes jegyeket biztosít az egyetem részére, melyeket a Semmelweis Egyetem dolgozói, hallgatói előre meghatározott, kedvezményes áron tudnak megvásárolni.

A kedvezmény mértéke 10% a teljes jegyárból bármelyik előadásra.

Jegyrendelés: +36 (30) 463 8822 – hétköznap 12:00-18:00 között, jegy@rozsavolgyi.hu, honlapunkon keresztül a kosárba helyezés után az RvSzKa2018  kuponkód segítségével az alábbi linken: http://szalon.rozsavolgyi.hu/hu/onlinejegy.html

 


Újszínház
1061 Budapest, Paulay Ede utca 35.
Telefonszám: +36 (1) 269 6021 Jegypénztár: +36 (1) 351 1406
https://ujszinhaz.hu/

Az Újszínház Budapest szívében, az Andrássy úttól mindössze 2 perc sétára található. Repertoárján találkozhat a néző kortárs drámával, klasszikus írók műveivel és fiatal tehetségek bemutató előadásaival.

KEDVEZMÉNYEK:

 • A kedvezmény mértéke a színház előadásai esetében az egyetem hallgatói és dolgozói részére egyaránt 15%.
 • Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 2 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

Zichy Szín-Műhely 
Az előadások helyszíne: Hatszín Teátrum (1066 Budapest, Jókai utca 6.)
http://zichyszinmuhely.hu/
info@zichyszinmuhely.hu
Telefon: + 36 (70) 385 7013

Színes és elgondolkodtató  összművészeti előadások, gondosan összeállított repertoár jellemzi társulatunk, a Zichy Szín-Műhely darabjait, amely szórakoztat és edukál egyszerre.

Az összművészeti produkciók témái a mai Magyarország fontos társadalmi kérdései, így színházunk a közösséget szolgálja, és ha kell, házhoz viszi a kultúrát. Repertoárunk színes, a legkisebbektől a nagykamaszokon át, a felnőttekig minden korosztálynak van mondanivalónk. A “Színház az iskolákba megy” sorozattal, amely tartalmazza az “Arany Balladák – másképp”, a készülő “Ady 100” előadásokat, valamint az “Irodalmi érzékenyítő programot”, a költészet, a zene, a színművészet, a festészet  elemeinek segítségével olyan komplex előadásokat és foglalkozást viszünk a tanintézményekbe, amelyek minden korosztályt képesek megszólítani szórakoztató, oktató és társadalmi nevelő célzattal. Zenés mesejátékunkkal – Csukás István: Utazás a szempillám mögött -, a legkisebbekhez szólunk.  A mese kalandos világán keresztül tanulhatunk barátságról, önfeláldozásról és az emberi kapcsolatok esszenciális aspektusairól.

KEDVEZMÉNYEK:

 • hallgatók, közalkalmazottak és azok családtagjai részére 15%-os kedvezmény
 • egy azonosító felmutatásával egy programra 5 darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • csoportos jegyvásárlás esetén 20 fő fölött 2 db tiszteletjegy
Kuponkód: SemmelweisZM

 

Koncert

 

Concerto Budapest
1094 Budapest, Páva u. 10–12.
Jegyrendelés: jegy@concertobudapest.hu
https://www.concertobudapest.hu/

A Concerto Budapest Magyarország egyik vezető nagyzenekara, történelmi múlttal és a fiatal zenészek dinamizmusával. Nagyívű műsor-szerkesztésével elkötelezetten képviseli a progresszív és sokszínű, egyedülálló repertoárt, mely a közkedvelt mesterművektől a legújabb, 21. századi kortárs darabokig terjed. Visszatérő vendégei olyan világhírű művészek, mint Gidon Kremer, Jevgenyij Koroljov, Boris Berezovsky, Isabelle Faust vagy Sir James Galway. Rendszeres külföldi fellépéseinek köszönhetően a Liszt- és Bartók–Pásztory-díjas Keller András vezette együttes a nemzetközi komolyzenei életnek is ismert és elismert szereplője. 

KEDVEZMÉNYEK:

 • munkatársaknak 15% kedvezmény egyes koncertek esetén (a teljes jegyárból)
 • diákoknak 30% kedvezmény egyes koncertek esetén (a teljes jegyárból)

Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 6 darab jegy vásárolható kedvezményesen.


Generáció Koncert Média 
koncertmedia@gmail.com

Marton Gyula hangversenyrendező, művészeti menedzser 1980-tól dolgozik kulturális területen, 1992-től a Budapesti Fesztivál zenekarnál, Nemzeti Filharmonikusoknál, Zeneakadémián. 2000-től önálló koncertrendezőként a Generáció Koncert Média ügyvezetőjeként tevékenykedik.

Koncertrendezőként két kiemelt szempont vezérli:

 • Japán művészek, művészegyüttesek hazánkban történő felléptetése
 • Non-profit koncertekkel a szerényebb jövedelmű Zenebarátoknak egy-egy színvonalas koncertlehetőség biztosítása

KEDVEZMÉNYEK:

A szervező, programjaira az Egyetem hallgatói és alkalmazottai részére 7-10% kedvezményt biztosít.


Nemzeti Filharmonikusok
MNF Nonprofit Kft. 
1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.
Jegyrendelés: Komoretto Gábor, komoretto.g@filharmonikusok.hu
+36 (30) 411 6671
www.filharmonikusok.hu

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar története 1923-ban kezdődött az akkor még Székesfővárosi Zenekar nevet viselő együttes megalakulásával. 1952-ben az akkor Magyar Állami Hangversenyzenekar néven működő együttes élére Ferencsik János, a második világháború utáni évtizedek legjelentősebb Magyarországon maradt karmestere került, 1987-től tíz éven át a japán dirigens, Kobayashi Ken-Ichiro állt a zenekar élén. 1997-ben ismét új fejezet kezdődött, amikor Kocsis Zoltán lett a főzeneigazgató. A közel két évtizedben a zenekar megújult, sokoldalúan látja el a nemzeti szimfonikus együttes feladatait: megszólaltatja – a klasszikus művek mellett- a megszokott repertoárból hiányzó fontos alkotásokat, megismerteti közönségével a közelmúlt és napjaink magyar zenéjét, emellett népszerűek kamarazenei és ifjúsági koncertsorozatai is. Kocsis Zoltán halála után 2017. márciusától a a zenekarnál korábban éveken át első állandó karmesterként közreműködő, komoly nemzetközi karriert maga mögött tudható, Liszt Ferenc-díjas Hamar Zsolt tölti be a Nemzeti Filharmonikusok zeneigazgatói posztját.

KEDVEZMÉNYEK:
Hangversenybelépők 30% kedvezménnyel hallgatóknak és munkatársaknak.
 
Kedvezmények érvényesítése:
A jegyeket a kedvezményre jogosultak személyesen és online tudják megvásárolni nfz.jegy.hu és a jegy.hu oldalakon, sorszámozott, fényképes közalkalmazotti belépőkártya, vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával, kuponkóddal. Egy azonosító felmutatásával egy előadásra tetszőleges számú jegy vásárolható kedvezményesen. 
 
Kuponkód: FILHARM30

 

Kiállítás

 

Budapesti Történeti Múzeum
Vármúzeum
1014 Budapest, Szent György tér 2. – Budavári Palota “E” épület
kapcsolat@mail.btm.hu 
http://www.btm.hu/

A Budapesti Történeti Múzeum Budapest egyik legjelentősebb múzeuma, melyet négy tagintézmény alkot: az Aquincumi Múzeum, a Vármúzeum, a Kiscelli Múzeum és a Budapest Galéria. A múzeum az őskortól napjainkig tartó időszakokból gyűjti és őrzi a hazai és a fővárosi régészeti, történeti és művészeti emlékeket; elsődleges feladata a gyűjteményeiben található tárgyi és szellemi örökség kutatása, tudományos megalapozottságú újraértelmezése, kiállítása, és hozzáférhetővé tétele. A kortárs szellemi áramlatokra nyitott, sokoldalú tudományos műhely, mely korszerű muzeológiai szemlélettel, hitelesen, magas szakmai színvonalon, ugyanakkor közérthetően tárja a látogatók elé és teszi átélhetővé a múlt és a jelen emlékeit.

Központja az I. ker., Szent György tér 2. szám alatt található Vármúzeum, ahol a középkori várpalota feltárt maradványai és a várostörténeti kiállítások láthatóak.

A Vármúzeum állandó kiállításai: Ősi népek, antik kultúrák; Gótikus szobrok a budai királyi palotából; A magyar-Anjou címeres selyemkárpit; Buda “a királyi méltóság széke és trónusa” – A középkori királyi palota; A főváros 1000 éves története.

KEDVEZMÉNYEK:

 • A BTM – Vármúzeum minden kiállítására a hallgatók 30%-os kedvezménnyel, a dolgozók 25%-os kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet.
 • A kiemelt időszaki kiállítások ideje alatt fizetendő, emelt árú múzeumi helyett a kedvezményre jogosultak a normál jegyárhoz biztosított kedvezményes áron látogathatják a Múzeumot.
 • Egy fő egyetemi hallgató vagy közalkalmazott, a megjelölt kedvezményes áron vásárolhat belépőjegyet a vele érkező nem egyetemi kísérője számára.
 • A kedvezményre jogosultak 18 év alatti gyermekei számára, amennyiben szüleikkel érkeznek, a belépés ingyenes.
 • A Vármúzeumban vásárolt kedvezményes belépőjeggyel a megvásárlást követő 30 napon belül ingyenes belépési lehetőség a BTM társintézményeibe (Aquincumi Múzeum, Kiscelli Múzeum, Budapest Galéria), az időszaki és az állandó kiállításokra.

 


Molnár-C. Pál Műterem-Múzeum 
1118 Budapest, Ménesi út 65.
Telefonszám: +36 (30) 201 1073
https://www.mcpmuzeum.hu/

Molnár-C. Pál (1894-1981) festőművész a Gellérthegy oldalában a Ménesi úti villában élt és alkotott 50 éven át, ahol ma a legrégibb, családi gondozásban lévő magánmúzeumot tekinthetik meg a látogatók. A múzeum 2011 óta közérdekű muzeális gyűjtemény. A témában, stílusban, technikai megoldásban szokatlanul változatos életmű mellett a művész személyes használati tárgyai és a családi emlékezet keltik életre az alkotót. A gazdag művészeti hagyaték keresztmetszetét mutatja be az állandóan változó MCP kiállítás, amelynek anyaga időről időre témák szerint változik. 2008 óta a Tavasz Teremben nagy mesterek, családi gondozásban levő gyűjteményei láthatóak „a művész is ember” alapgondolattal. A műterem tervezetten 2020. szeptemberétől tart nyitva.

KEDVEZMÉNYEK:

 • hallgatók részére 50%-os, dolgozók részére 20%-os kedvezmény a teljes jegy árából
 • egy azonosító felmutatásával egy alkalommal 2 darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • csoportos jegyvásárlás esetén 10 fő fölött 2 db tiszteletjegy

Óbudai Múzeum
1033 Budapest, Fő tér 1.
+36 (1) 250 1020; 
http://www.obudaimuzeum.hu/
 
Az Óbudai Múzeum a tradíciók és a modernitás együttes színtere, a helyi kultúra őrzője és továbbörökítője korszerű muzeológiai eszközökkel. A nyitott múzeum több generáció számára kínál találkozási pontot térben és időben, az élményszerű formális és informális tanulás helyszíne, gyűjteményén és programjain keresztül élő kapcsolatot tart Óbuda lakosságával és az idelátogatókkal.
 
Goldberger Textilipari Gyűjtemény
1036 Budapest, Lajos utca 136-138.
+36 (1) 250-102; 
http://www.textilmuzeum.hu/
 
2012. január 1-jén a Goldberger Textilipari Gyűjtemény – az Óbudai Múzeum külön intézményi egysége – a korábbi Textilmúzeum felújított épületében kapott helyet, ahol a Goldberger család és az általuk alapított gyár történetét bemutató „A Goldberger…” című állandó kiállítás 2013 szeptembere óta látogatható.
 
KEDVEZMÉNYEK:
 
 • hallgatók és dolgozók részére 50% kedvezmény
 • egy azonosító felmutatásával egy programra egy darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • A kedvezmények érvényesek az Óbudai Múzeumra (1033 Budapest, Fő tér 1.) és a Goldberger Textilipari Gyűjteményre (1036 Budapest, Lajos utca 136-138.)

Pesti Vigadó Nonprofit Kft.
1051 Budapest Vigadó tér 2.
+36 (1) 328 3300
http://www.vigado.hu

A főváros szívében található impozáns Pesti Vigadó színfoltja a budapesti rendezvényhelyszínek palettájának. Az 1865-ben Feszl Frigyes tervei alapján épült Vigadó korának meghatározó kulturális és társasági eseményeinek adott otthont. A felújított és új terekkel gazdagodott épület ünnepélyes megnyitóját 2014. március 14-én tartotta a Magyar Művészeti Akadémia, Magyarország művészeti köztestülete. A Pesti Vigadó új korszakában folyamatosan változó kiállításokkal és tárlatvezetésekkel, zenei és színházi programokkal, nyolc nyelven induló idegenvezetésekkel, továbbá a Pesti Vigadó – és elődje, a Redoute – történelmének gazdagságát bemutató Idővonal című állandó épülettörténeti kiállítással várja látogatóit.

Utóbbi bepillantást nyújt az épület figyelemre méltó múltjába. Otthonául szolgált Strauss, Liszt, Erkel, Wagner, Bartók, Brahms, Saint-Saëns, Debussy, Dohnányi koncertjeinek, az első népképviseleti országgyűlésnek, Ferenc József koronázási bankettjének, Budapest megszületésének ugyanúgy, mint Bleriot XI-es repülőgépe bemutatásának vagy az aktuális korszak legnépszerűbb báljainak.

KEDVEZMÉNY:

 • A névre szóló bérlet a kiváltás napjától számított 365 napig korlátlan számú belépési lehetőséget biztosít a Pesti Vigadóban található kiállításokra.
 • A kártyát kedvezményes áron megvásárolni érvényes diákigazolvány vagy fényképes, sorszámozott dolgozói belépőkártya felmutatásával lehetséges.

 

Szabadidő

Nyomozz Velünk – Városfelfedező és kincskereső játékok mobilon, városi séták idegenvezető nélkül

Országosan
+36209441207
hello@nyomozzvelunk.hu
https://nyomozzvelunk.hu 

A “Nyomozz Velünk” játékai Magyarországon egyedülálló kiterjesztett valóság élményt nyújtó, mobil alkalmazáson futó komoly játékok, amelyek kiváló szórakozást, szórakozva tanulást biztosítanak életkortól függetlenül kisebb és nagyobb társaságok, családok, csapatok számára.
A játékok egész évben időpontfoglalás nélkül bármikor játszhatók, biztonságosan és kontakt mentesen.
Valódi flow élményt kínálunk, hogy játékosainkat kiszakítsuk a mindennapok rutinjából és misztikus küldetésekkel, titkos nyomokkal és helyszínek felfedezésével növeljük az adrenalin-szintjüket.

KEDVEZMÉNYEK
A “Nyomozz Velünk” játékait jegyző AR/VR Game Flow Kft. 25 % kedvezményt biztosít a Semmelweis Egyetem közalkalmazottai és családtagjai, valamint hallgatói részére. A kedvezmény újabb igénylés esetén akár többször is felhasználható minden kültéri és beltéri játékunkra. Igény szerint a kedvezmény elegáns, névre szóló élmény ajándék kupon rendelésére is felhasználható, amelyet díjtalanul elkészítünk, és digitális formában megküldünk.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmények a Semmelweis kártya, hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum (diákigazolvány) illetve fényképes, sorszámozott belépőkártya érvényességének igazolását követően vehetők igénybe.
A kedvezményt igénylők a “Nyomozz Velünk” dedikált oldalán (https://nyomozzvelunk.hu/25-szazalekos-kedvezmeny-semmelweis-polgarok-reszere/) található űrlap kitöltését követő válaszlevélben kapják meg a 25%-os kedvezmény érvényesítéséhez szükséges kuponkódot, amelynek felhasználásával biztonságos kártyás fizetéssel vásárolhatják meg a hozzáférést az azonnal játszható kültéri játékokhoz.
A beltéri és csapatépítő játokok megvásárlásához és kezdéséhez előzetes egyeztetés szükséges.

 

3D Gallery Budapest
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 17.
+36 (30) 211 8863
info@3dgallerybudapest.hu 
https://3dgallerybudapest.hu

Légy részese a művészetnek! Kreáld meg az egyedi kompozíciód, valósítsd meg saját elképzelésed, a kép adott! A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a festményeket szabadon megérinthesd, aktívan részt vegyél a képed megszerkesztésében. Szórakozhatsz, játszva tanulsz, miközben átéled a művészet csodáit, annak részévé válsz, mert minden, ami művészet, belőled fakad! Légy te is fotós, profi festő, művész vagy rendező! Miközben a 3D hatás, optikai illúziók és térjátékok csalfa világán keresztül szemléled saját alkotásod!

Hozz magaddal telefont vagy fényképezőgépet, így fantasztikus élményben lehet részed nap, mint nap, mikor a képeket visszanézed!

KEDVEZMÉNYEK:

10% kedvezmény az egyetem közalkalmazottai és hallgató részére.

 • A jegyeket a kedvezményre jogosultak előre egyeztetett időpontban, a 3D Gallery Budapest-ben tudják kedvezményes áron átvenni fényképes, sorszámozott  belépőkártya vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával.
 • iskolás program, csapatépítő és interaktív tárlatvezetés esetén, a megfelelő minimum létszám mellett, további 10% kedvezményt biztosít az Egyetem közalkalmazottai és hallgatói részére.

Alkotásutca – élményfestés több helyszínen
+36 (70) 230 5949
info@alkotasutca.hu
https://www.alkotasutca.hu

Gondolkoztál már azon, hogy kipróbálod magad festőként? Az élményfestés lehetőséget ad művészi éned kibontakoztatására és kreatív energiáid felszabadítására Budapest szívében. Eseményeinken híres klasszikus és kortárs festők alkotásait készítheted el profi instruktoraink segítségével. Válaszd ki a kedvenced és foglalj most!

KEDVEZMÉNYEK:

 • 20% kedvezmény élményfestésre
 • Foglaláskor a diákigazolvány számának vagy a munkatársak igazolványszámának, a családtagoknak a kollégához kötődő igazolvány számának, illetve a „Semmelweis Egyetem” intézmény megjelölésével a „megjegyzés” mezőben a www.alkotasutca.hu oldalon keresztül érvényesíthető a kedvezmény az alábbi kóddal
 • Egy azonosító felmutatásával egy foglalásnál 1 darab jegy vásárolható kedvezményesen. Amennyiben több jegyet szeretne kedvezményesen vásárolni, úgy a foglalást több alkalommal kell elindítani

Élményfestés – Alkotásutca 20%: AUSMW20

Diákjegy vásárlása esetén a jegyet felhasználó személy, kedvezményre jogosultságát a szolgáltatás helyszínén az eseményvezetők ellenőrizhetik.


Bringóhintó
1138 Budapest, Margitsziget, Hajós Alfréd sétány 1.
+36 (20) 423 4600
bringo@bringohinto.hu
http://www.bringohinto.hu/

“Alapelvünk, hogy a vendégeink ne csak azt kapják, amit várnak, de többet adjunk, mint amennyit ígérünk nekik.” A Szi­get két pont­ján is meg­ta­lál­ható a Bringóhintó, ahol a különféle járgányok között mindenki megtalálhatja a gye­re­ke­i mére­té­nek és ked­vé­nek meg­fe­lelőt.  

„Számunkra természetes, hogy mindent megteszünk azért, hogy örömeinket, sikereinket minél többen élvezhessék.” – vallják a bringósok.

KEDVEZMÉNYEK:

10% kedvezmény az egyetem közalkalmazottai és hallgatói részére. Fényképes, sorszámozott belépőkártya, vagy érvényes diákigazolvány felmutatása szükséges


Cambridge Nyelviskola
1114 BudapestBartók Béla út 79.
+36 (70) 369 2001
info@cambridge.hu    http://www.cambridge.hu/  

Nyelviskolánk 1993 óta áll a nyelvtanulók szolgálatában. A nagy igényre való tekintettel 1998-ban az angol kurzusok mellett beindítottuk német tagozatunkat is. Oktatási módszerünket a négy alapkészség (beszéd, szövegértés, írás, olvasás) párhuzamos fejlesztése képezi úgy, hogy a beszédkészségre és a hallás utáni szövegértésre kiemelt hangsúlyt fektetünk. Középhaladó (intermediate) szint felett anyanyelvi tanáraink is bekapcsolódnak a tanításba a folyékony beszéd ösztönössé tétele érdekében.

KEDVEZMÉNYEK:

 • A kedvezmény mértéke eltérő lehet, a Nyelviskola az általa felkínált csoportos tanfolyami helyek esetében az Egyetem hallgatói és közalkalmazottai részére garantálja a 15%-os kedvezményt.
 • A tanfolyamokra a kedvezményre jogosultak előre egyeztetett időpontban, a megadott beiratkozási helyszínen (Szent Margit Gimnázium, 1114 Budapest, Villányi út 5/7.) tudnak beiratkozni, munkavállalói kártya vagy diákigazolvány felmutatásával.
 • Egy azonosító felmutatásával egy tanfolyamra 1 személy tud kedvezményesen jelentkezni.

Magánórák esetén, 10.00-16.00 óra között 10%-os kedvezményt biztosít az Egyetem közalkalmazottai és hallgatói részére. A magánórák időpontja közös megegyezés tárgyát képezik.


Flippermúzeum
1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 18. 
info@flippermuzeum.hu
http://www.flippermuzeum.hu/hu/

A XIX. század flipperelődeitől a legmodernebb flipperekig minden időszak játékgépeit felvonultató, interaktív állandó kiállításunkkal (több mint 130 kipróbálható géppel) közel 400 négyzetméteren. Negyed évszázada annak, hogy a legendás Data East vállalat piacra dobta Time Machine (Időgép) elnevezésű flippergépét. A megnevezés azóta új, szimbolikusabb értelmet is kapott. Mára a flipperek mind időgépekké váltak, egy régi kor relikviáivá – azonban még ha eredeti közegüket, a játéktermeket meg is haladta az idő, ma már egyre nagyobb számban találkozhatunk velük gyűjtőknél.

Az emlékeinkben élő pillanat, ahogy gyerekként a fémesen csillogó masinák előtt állunk, vagy izgatottan a sorunkra várunk a játékteremben, nem múlik el soha: a flippergépek és videojátékok fényei, hangjai és színei mögött egy misztikus gyermeki álomvilág sejlik fel, mely a mai napig, már felnőttként is mégoly elevenen él bennünk. Ezt az álomvilágot: ezeket a fényeket, ezeket a színeket és hangokat keltjük életre “időgépeinkkel” ebben a gondosan válogatott gyűjteményben, mely a bennünk élő Gyermekkel hív mindünket egy felejthetetlen találkozásra.

KEDVEZMÉNYEK:

 • az egyetem hallgatói részére 25% (-500 Ft/jegy), közalkalmazottai részére 17% (-500 Ft/jegy) kedvezmény a budapesti Flippermúzeumba
 • A jegyeket a kedvezményre jogosultak előre egyeztetett időpontban, a Flippermúzeumban tudják átvenni fényképes, sorszámozott munkavállalói kártya vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával.
 • Egy azonosító felmutatásával egy látogatásra legfeljebb 50 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

Diákjegy vásárlása esetén a jegyet felhasználó személy, kedvezményre jogosultságát az előadás helyszínén a jegyszedők ellenőrizhetik.


Imagine Budapest – tematikus városnéző túrák 
1053 Budapest, Királyi Pál utca 18.
+36 (20) 454 1916
info@imaginebp.hu
http://www.imagine.hu/

Mindenkinek vannak titkai. Még Budapestnek is. A házak falai, az utcák kövei, a templomok tornyai, az udvarok fái régi titkokat őriznek. Alternatív városnéző sétáinkon a titkok tudójává válhat mindenki: megismerheti a város izgalmas történetét, megbújó szépségeit, hajdani lakóinak sorsát.

Tematikus városnéző túráinkon a régi várost keltjük életre – a ma díszletei között. Szándékunk az, hogy olyan tudást, érzést és hangulatot adjunk át a résztvevőknek, amely segít a mai körülmények között oly nehezen létrejövő kötődések kialakulásában. Hisszük, hogy egy városban, Budapesten nemcsak a mában lehet élni, s hogy a múltba nézés nem feltétlenül jelent egyet a siránkozással, sőt! Mert ahhoz, hogy jól érezhessük magunkat valahol, okvetlenül érdemes megismerkedni személyesen is a hely szellemével – hátha kiderül, hogy nem is olyan félelmetes az a szellem!

KEDVEZMÉNY:

 • 15% kedvezmény az Imagine Budapest városi sétáira 
 • A jegyeket a kedvezményre jogosultak minden munkanap 9 és 17 óra között az Imagine Budapest irodájában (1053 Budapest, Királyi Pál utca 18.) lehet átvenni fényképes munkavállalói belépőkártya vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával.
 • Egy azonosító felmutatásával egy sétára 2 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

 


Kockapark 
1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
06 (31) 781 3470
info@kockapark.com
https://kockapark.com 

A világhírű LEGO® építőjáték mindenki számára ismerős lehet, a gyermekkort végig kísérő termékcsalád azonban nem csupán gyerekjáték. Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket és megannyi érdekes látnivalót alkotnak a sokféle építőelemből. Klubtagjaink egyedi építésű LEGO® alkotásai széles repertoárt képeznek, a legnépszerűbb témákat is felsorakoztatva.

Kiállításaink kicsiknek, nagyoknak és a családoknak is szól. A programok izgalmas, tartalmas élményt nyújtanak, akár több tízezer látogató fogadása esetén is.

KEDVEZMÉNY:

 • hallgatók részére garantálja az 25% kedvezményes jegyárat
 • az dolgozók  részére a 20%-os kedvezményt a belépőjegy árából
 • 10% kedvezményt az eladásra szánt árukészlet összegéből

A jegyeket a kedvezményre jogosult a helyszínen lehet átvenni munkavállalói kártya vagy diákigazolvány felmutatásával.

 • Egy azonosító felmutatásával 1 darab jegy vásárolható kedvezményesen.
 • Diákjegy vásárlása esetén a jegyet felhasználó személy, kedvezményre jogosultságát az előadás helyszínén a jegyszedők ellenőrizhetik.
 

MiniPolisz Gyerekváros – A hely, ahol TE is felnőtt lehetsz!
1061 Budapest, Király utca 8-10. Central Passage 1. emelet
+36 (30) 584 6626
info@minipolisz.hu
http://www.minipolisz.hu

A MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal. A folyamatosan megújuló helyszíneken a kicsik a méreteikre szabott városban belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Ebben a mini-világban néhány órára feje tetejére állnak a megszokott hétköznapok, így lehet belőlük pénztáros, postás, banki ügyintéző, virágárus, rendőr, autószerelő, fogorvos, de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat. Az alkalmi „városlakók” animátorok kalauzolásával megtanulhatják, mi a teendő, ha tüzet észlelünk, hogyan kell tankolni, miképp kell takarékoskodni és szelektíven gyűjteni a szemetet, vagy épp azt, hogyan vásároljunk egyedül.

KEDVEZMÉNYEK:

15% kedvezmény a Semmelweis Egyetem hallgatói és dolgozói részére a a MiniPolisz gyerekváros jegyárból.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

 

PánIQ Szoba – Baltadobálás
Dürer Rendezvényház
1146 Budapest, Ajtósy Dürer sor 19-21.
+36 (30) 955 8587
http://www.baltadobalas.hu

Baltadobálás? Így van, jól olvasod! Nálunk baltákat dobálhattok barátaiddal, cégeddel, családoddal. A sportág Kanadában terjedt el először a Földön, azóta több tucat balta dobálós hely nyílt ott és a déli szomszédban, az Egyesült Államokban is.

Ebben a sportban egyénileg és csapatban is lehet játszani. A szabályok szerint körversenyről van szó, tehát mindenki saját körén belül dobhat baltájával, játékostársát követve. Ebből kifolyólag nincs limit pályánként a játékosok számát illetően, ahogy egy bowling bajnokság esetében is bármennyien lehet játszani, hiszen az új kör az utolsó játékos hajítása után kezdődik! A biztonságról a mindentől elszeparált pályák és a közöttük felállított kerítésháló mellett kollégáink is gondoskodnak.

KEDVEZMÉNYEK
 
Az Egyetem dolgozói és hallgatói számára biztosított kedvezmény fejenkénti  mértéke  29% százalék 10 főnél kevesebb, 21% tíz főnél nagyobb csapat esetén. 
 
Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.


Scavenger Escape – Szabadulószobák 
1075 Budapest, Asbóth utca 15
+36 30 668 3936
budapest@scavengerescape.com
https://www.scavengerescape.com

A Scavenger Escapeben ötvöztük a hagyományos kincskeresés izgalmait egy ultramodern, második generációs szabadulós játékkal. A csapatoknak egy órájuk van a különböző témájú és nehézségű küldetéseket teljesíteni és kijutni a szobákból (Egyiptomi kaland, Mozart nyomában, Rejtélyes rendelő).

A Városi Kincsvadászat a Scavenger Escape legújabb, izgalmas és egyedülálló kalandjátéka. Célja, hogy a játékosok nyomokat követve rejtvényeket, logikai feladatokat oldjanak meg Budapest belvárosában barangolva, felhasználva a Kezdőcsomag eszközeit, melyek között található térkép, napló, UV-lámpa és távcső is.

KEDVEZMÉNYEK
 
A Scavenger Escape 20 % kedvezményt biztosít  a Semmelweis Egyetem hallgatói és alkalmazottai részére. A kedvezmény felhasználható a Scavenger Escape Franchise budapesti és külföldi szabadulószobáira is az alábbi lokációkon: Budapest, Málta, Bécs, Salzburg, Madrid.
 
Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.
Online foglalásnál az alábbi kuponkódot felhasználva lehet érvényesíteni a 20% kedvezményt: ESCAPESE20

 

 

Sport

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe. A kedvezmény más kedvezménnyel nem adódik össze, felhasználhatók a helyszínen. 


All You Can Move Sportpass
1053 Budapest Károlyi utca 11.
06 (1) 445 1563
info@allyoucanmove.hu
http://allyoucanmove.hu/

Az All You Can Move (röviden: AYCM) SportPass egy multifunkcionális, átalánydíjas sportbérlet, melynek segítségével naponta más-más mozgásformát próbálhat ki vagy gyakorolhat. 

KEDVEZMÉNYEK:

A sportbérlet igénylése és működése

Az AYCM hatféle csomagja közül (XS-től XXL-ig) lehet választani. Sportpass kártyát csak a Semmelweis Egyetem alkalmazottja igényelhet. A csomagok közötti különbség a havi tagdíj – mely kártyaigényléstől számítva tárgyév végéig tartó hűségidővel fizetendő – és a látogatható létesítmények száma. A kártya névre szól, nem átruházható és naponta egy létesítményben egy napijegyes/alapáras szolgáltatásra lehet felhasználni.

 


life1-corvin-wellness-klub-portalCorvin Wellness (Life1)
1082 Budapest, Futó u. 48-50.
+36 (70) 331 3133; +36 (1) 951 1789
info.corvin@life1.hu       http://life1.hu/

A Life1 Corvin Wellness prémium klub 2011-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Corvin sétányon. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett a belvárosban egyedüli uszodának, az egyedi környezettel rendelkező wellness&spa részlegnek, valamint a magasan kvalifikált szakmai csapatnak köszönhetően mára a Life1 Corvin Wellness Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitness létesítményéve vált.

KEDVEZMÉNYEK:

Minden dolgozónak és hallgatónak az egész napos havi fitness – wellness – aerobik (all in) bérlet ára 19%-os kedvezménnyel vehető igénybe. A kedvezményes bérlet napi kétszeri belépésre jogosít mind a két helyszínre, tartalmazza a fitness és wellness részleg, valamint a szaunák használatát és a csoportos órákon való korlátlan részvételt. A bérlethez ingyenes parkolás jár a Life1 elhagyását követő 15 percig (a parkoló kapacitásáig vehető igénybe). A kedvezményes bérlet érvényességi ideje: 30 nap.

 


Goldance Tánciskola
Több budapesti és Budapest környéki helyszínen
+ 36 30 442 7902
mail@goldance.hu
http://www.goldance.hu

Legyen az sportos Zumba®, elegáns Társastánc, forró Salsa, funky West Coast Swing, Rocky, vagy éppen Bachata, nálunk megtalálod a “táncos családtagokat”! Több helyszínen is elérhető. Órarend ezen a linken olvasható: https://goldance.hu/orarend

KEDVEZMÉNYEK:

 A kedvezmény mértéke az egyetem dolgozói és hallgatói számára a főbérlet vásárlására 30%, amelyre a 25 év alatti, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákok további 20% kedvezményt érvényesíthetnek.

 


life1-corvin-wellness-klub-portalNyugati Fitness (Life1)
1066 Budapest, Nyugati tér 1-2. – II.-III. emelet
+36 70 331 6607
 info.nyugati@life1.hu
http://life1.hu

A Life1 Nyugati Wellness prémium klub 2011-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Nyugati téren. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett a belvárosban egyedüli uszodának, az egyedi környezettel rendelkező wellness&spa részlegnek, valamint a magasan kvalifikált szakmai csapatnak köszönhetően mára a Life1 Nyugati Fitness Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitness létesítményéve vált.

KEDVEZMÉNYEK:

Minden dolgozónak és hallgatónak az egész napos havi fitness – wellness – aerobik (all in) bérlet ára 19%-os kedvezménnyel vehető igénybe. A kedvezményes bérlet napi kétszeri belépésre jogosít mind a két helyszínre, tartalmazza a fitness és wellness részleg, valamint a szaunák használatát és a csoportos órákon való korlátlan részvételt. A bérlethez ingyenes parkolás jár a Life1 elhagyását követő 15 percig (a parkoló kapacitásáig vehető igénybe). A kedvezményes bérlet érvényességi ideje: 30 nap.

 


River Fitness by Getfit
1138 Budapest, Révész utca 29.
+36 (20) 555 0060
www.riverfitness.hu
www.facebook.hu/getfitriverfitness  

Legyen a cél akár fitnessversenyre való felkészülés, testsúlycsökkentés, testsúlynövelés vagy “csak” egy fittebb, egészségesebb, boldogabb életmód kialakítása, mi olyan motiváló környezetet  biztosítunk, ahol a testi és lelki felfrissülést, a jó fizikai erőnlét megszerzését kitűnő trénerek, segítőkész és figyelmes személyzet segíti. Változatos programokkal funkcionális tréning, illetve aerobic terem , továbbá wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére.

KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke havi kondi bérlet vásárlása esetén 17%, illetve havi aerobic bérlet vásárlása esetén 23%. A belépőket a kedvezményre jogosultak Sportlétesítmény jegypénztárában tudják kedvezményes áron átvenni diákigazolvány / egyetemi belépőkártya felmutatásával.

 

Hírlevél feliratkozás

 

Amennyiben szeretne rendszeres értesítést kapni az új és aktuális kedvezményekről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Szabadidős hírlevél feliratkozás