Az egyes HÖK kötelékben dolgozó hallgatók beszámolóit a nevüknek megfelelő mappában találhatjátok meg havi lebontásban. Az említett, hallgatói névvel ellátott mappát az esetleges pozíció halmozásokra tekintettel, mindig az illető által aktuálisan betöltött legmagasabb pozíciónak megfelelő könyvtárban helyezzük el.

(Pl.: ha egy hallgató egy személyben referens és részönkormányzati választmányi tag is, akkor az ő beszámolóit a referenseknek létrehozott könyvtárban találhatjátok meg.)

 

A hallgatók által elnyert közéleti ösztöndíjak összegeit havi bontásban találjátok meg, szintén a hallgató által betöltött legmagasabb pozíciónak megfelelő fülön a megfelelő hónap nevével ellátott táblázatban.

(Pl.: Egy, a legmagasabb betöltött pozícióját tekintve, a GYTK Részönkormányzat oktatási bizottságában dolgozó hallgató 2018. szeptember havi közéleti ösztöndíját a “HÖK KÖZÉLETI ÖSZTÖNDÍJAK (2018. SZEPTEMBER)” nevű táblázat GYTK RÖNK fülén találhatjátok meg.)

 

Amennyiben egy HÖK kötelékben dolgozó hallgató beszámolóját vagy a közéleti ösztöndíjára vonatkozó adatait nem találjátok, kérjük jelezzétek felénk itt.

 

Beszámolók

Az összes beszámoló és a képviselőink pályázati dokumentumai egyben elérhetők itt.

Küldöttgyűlési tagok beszámolói és pályázati dokumentumai

Kabinethez köthető beszámolók és pályázati dokumentumok 

      HÖK Szervezeti vezetőinek beszámolói és pályázati dokumentumai 
      Bizottsági tagsághoz köthető beszámolók és pályázati dokumentumok

Részönkormányzati képviselők beszámolói és pályázati dokumentumai (HÖK ÁOK, HÖK EKK, HÖK ETK, HÖK FOK, HÖK GYTK és HÖK PAK beszámolói)

 

Közéleti ösztöndíjak

> A közéleti ösztöndíjakat tartalmazó táblázatok havi bontosában elérhetőek itt. <