Pop Alexandra Júlia

bizottsági vezető

E-mail


Bárdos Berill Csenge

grafikákért felelős koordinátor

E-mail


Havasi Márk

kommunikációért felelős koordinátor

E-mail


Lipták Zoltán

stúdióért és fotográfiáért felelős koordinátor

E-mail


Feladat, vízió:

A Média Bizottság munkája rendkívül színes és változatos, hiszen mindig más-más jellegű projektek megvalósításán dolgozunk. Szorosan együttműködünk a kommunikációs- és rendezvényszervezési bizottsággal, fontosnak tartjuk, hogy a különböző eseményekhez mindig minőségi kinézetet tudjanak társítani a hallgatók. Munkáinkat megtaláljátok a különböző közösségi média platformokon és sokszor plakát formájában is kihelyezve az EOK-ban, NET-ben. Kreatív csapatunkba mindig várunk lelkes új tagokat, akik szeretnének grafikai munkát végezni, vagy megismerkedni a különböző képszerkesztő alkalmazások használatával!

Amennyiben kérdésed, ötleted van, jelentkeznél hozzánk, vagy segíteni tudunk a számodra, úgy keress minket bizalommal a hok.media@semmelweis.hu e-mailen!


A Bizottság tagjai

A hallgatók névvel ellátott mappái, amikben a havi közéleti beszámolók és a tisztségviselők pályázati dokumentumai találhatók, ezen a linken keresztül érhetők el az egyetemi hozzáféréssel rendelkezők számára. A keresősáv működik, annak segítségével könnyen megtalálhatók célzottan a beszámolók.
A külső lekérések automatizált biztosítása folyamatban van. Amíg ez nem elérhető, ezen a címen lehet a beszámolókat igényelni.

Afonyi Johanna
Al-Sheraji Nada Mohamed
Apáti György
Victoria AZAROV
Csanádi Petra
Franyó Noémi
Kis Máté Márk
Kovács Anna
Krnács Máté
Leiti Victoria
Lernyei Soma
Lohinai Zsombor
Marosi Kamilla
Mérey Réka
Nagy Liliána
Pintér István
Puha Dorottya
Ruha Midián
Sárközi Miklós Domonkos
Szabó Adél
Takács Tamás
Tóth Artúr
Varga Bianka
Vas Viktória