NEMANJA RADULOVIĆ

&

DOUBLE SENS VILÁGZENEI KONCERT

a MARGITSZIGETI SZABADTÉRI SZÍNHÁZBAN!

A Semmelweis Polgárok 2.000 Ft-ért vásárolhatnak jegyet a koncertre! Ne késlekedjen, ugyanis a kedvezménykóddal összesen 100 darab jegy vásárolható meg!

Időpont: 2024. július 11. csütörtök 20:00 (esőnap: július 12.)

Kedvezménykód: NEMANJA2000

Jegyvásárlás: ITT (vagy személyesen a Margitszigeti Szabadtéri Színház jegyirodájában)


Az élet örömei és bánatai gazdag kifejezést kapnak Nemanja zenéjében. Az „igazán kifinomult technikájáért és hangszínéért” dicsért francia-szerb hegedűművész azon ritka művészek egyike, akik nyitottak az emberi érzelmek teljes skálájára, és képesek hangszereiken keresztül kommunikálni őket.

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára tűzött számokat.

Nemanja Radulović első budapesti koncertjén, olyan különleges műveket hallhatunk, mint a Rimszkij-Korszakov: Seherezádé című szimfonikus szvitje (op. 35), vagy a Beethoven vérforraló A-dúr (Kreutzer) szonátájának Nemanja Radulović által készített saját átirata (op. 47.) A klasszikus zenei darabok mellett, ismert világzenei slágerek is felcsendülnek a Margitszigeten, különleges „Radulović stílusban”.