Tisztelt Szülők! 
Kedves Tanulók!

Kezdetét veszi a rendkívüli felvételi eljárás 2024.05.06-tól 2024.08.31-ig. Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek valamely középfokú oktatási intézménybe, akiknek ez a normál felvételi eljárásban valamiért nem sikerült. A rendkívüli felvételi eljárásról tudni kell, hogy a tanulóknak egyénileg kell intézniük a jelentkezést, mert ilyenkor az már nem központilag történik. Fontos, hogy a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi vizsgájuk.

Iskolánkban a 2024/2025-es tanévre a fel nem vett tanulóknak is maradt még esély, lehetőségünk van a rendkívüli felvételi eljárás keretében felvételére a következő tagozatokra

 

Tagozatkód

Rendkívüli eljárás keretében
még felvehető létszám (fő)

0001 – Két tanítási nyelvű, egészségügy ágazat

5

0002 – Egészségügy 6 éves (okleveles általános ápoló)

19

0003 – Egészségügy 5 éves (egészségügyi asszisztens, csecsemő, és gyermekápoló)

18

0006 – Egészségügy 6 éves (általános ápoló)

29

 

 

 

Akik szeretnék, hogy gyermekük a SE Bókay János Többcélú Szakképző Iskolában tanuljon tovább a táblázatban megjelölt valamely tagozaton, azok a rendkívüli felvételi eljárás keretében 2024. május 06.-tól  augusztus 31.-ig emailben tudnak jelentkezni az titkarsag.bokay@semmelweis-univ.hu címen.

 

A jelentkezéskor kérjük a következőket vegyék figyelembe:

  • csak az adott tagozatra tudnak jelentkezni,
  • szükséges a központi írásbeli eredménye, valamint a 7. év végégi és 8. félévi eredmény, szakértői vélemény (amennyiben van), elektronikus megküldése,

Lentebb megtalálják a rendkívüli felvételi eljáráshoz kapcsolódó jelentkezési lapot, melyet kitöltve csatolni szükséges az online jelentkezéshez. Kérjük csatolni a 7-8. osztályos bizonyítvány másolatát és az központi írásbeli eredmény másolatát. További bármilyen kérdés esetén, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

Felmerülő kérdés esetén a titkarsag.bokay@semmelweis.hu e-mail

Jelentkezési lap: Rendkivuli_felveteli_jel_lap

Budapest, 2024. 04. 29.