Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. május 05.
224051 Összes oltás
14128 Beoltott Semmelweis Polgár

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

 

Kezdetét vette a rendkívüli felvételi eljárás. Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek valamely középfokú oktatási intézménybe, akiknek ez a normál felvételi eljárásban valamiért nem sikerült. A rendkívüli felvételi eljárásról tudni kell, hogy a tanulóknak egyénileg kell intézniük a jelentkezést, mert ilyenkor az már nem központilag történik. Fontos, hogy a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi vizsgájuk.

Iskolánkban a 2021/2022-es tanévre a fel nem vett tanulóknak is maradt még egy esély, lehetőségünk van a rendkívüli felvételi eljárás keretében még 36 tanuló felvételére a következő tagozatokra (csak ezekre és csak a meghatározott keretszám mértékéig!)

 

Tagozatkód

Rendkívüli eljárás keretében
még felvehető létszám (fő)

0001 –Kéttanítási nyelvű egészségügyi képzés

7

0003 – Egészségügyi képzés /6 éves/

15

0005 – Pedagógia szakgimnázium

14

 

Akik szeretnék, hogy gyermekük a SE Bókay János Többcélú Szakképző Iskolában tanuljon tovább a táblázatban megjelölt valamely tagozaton, azok a rendkívüli felvételi eljárás során 2021. május 10.-től 21.-ig emailben tudnak jelentkezni az titkarsag.bokay@semmelweis-univ.hu címen.

 

A jelentkezéskor kérjük a következőket vegyék figyelembe:

  • csak az adott tagozatra tudnak jelentkezni,
  • szükséges a központi írásbeli eredménye, valamint a 7. év végégi és 8. félévi eredmény, szakértői vélemény (amennyiben van), elektronikus megküldése,
  • a jelentkezési lapot (utolsó rész) a veszélyhelyzetre való tekintettel nem szükséges aláíratni az általános iskolában.

Honlapunkon megtalálják a rendkívüli felvételi eljáráshoz kapcsolódó jelentkezési lapot, melyet kitöltve csatolni szükséges az online jelentkezéshez. Kérjük csatolni a 7., 8. osztályos bizonyítvány másolatát és az központi írásbeli eredmény másolatát. További bármilyen kérdés esetén, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Budapest, 2021. 04. 23.        

Jelentkezési lap ITT–>:Jelentkezési lap rendkívüli felvételihez 2021

Amennyiben kérdése, vagy problémája merülne fel, kérem keresse: 

Wéberné Rácz Erika MSc.

általános igazgatóhelyettes
okleveles egészségügyi szaktanár
E-mail: altalanosigh.bokay@gmail.com
Mobil: (+36) 70 608 3733