A karon folyó oktatói munka hallgatói véleményezésének (továbbiakban OMHV) célja, hogy a hallgatói vélemények megismerésével emelje az oktatás színvonalát, segítse a minőségi követelmények teljesítését, az oktatás hatékonyságát, ezzel is hozzájárulva az egyetem minőségbiztosítási rendszerének folyamatos működését.

Lebonyolítása a Oktatásfejlesztési, -módszertani és -szervezési Központ részvételével, a Szervezeti és Működési Szabályzat (továbbiakban SZMSZ) alapján történik, eredményeit pedig SeKA-hozzáférés birtokában minden egyetemi polgár megtekintheti (a tanév függvényében) a https://feedback.semmelweis.hu/ honlapon, valamint a Moodle e-learning rendszerben (bejelentkezés után az “Iratkoztasson be” gombra kattintva).

Az egyetemi SZMSZ részét képező, 2020. januárban életbe lépett OMHV-szabályzat (SZMSZ – III. Könyv – Hallgatói Követelményrendszer – III.8. RÉSZ – AZ OKTATÓI MUNKA HALLGATÓI VÉLEMÉNYEZÉSÉNEK RENDJE) szerint, valamennyi oktatóra vonatkozó eredményt – nem azonosítható módon – és az összesített eredményeket az Egyetem polgárai számára – csak általuk elérhető módon – hozzáférhetővé kell tenni. Az intézet vezetője teszi közzé az egyes tantárgyak eredményeit évfolyamokra bontva. 

További részletek a Oktatásfejlesztési, -módszertani és -szervezési Központ OMHV oldalán olvasható.   

A Kar szabályzata az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének Rendje a dokumentumtárból érhető el →

 

20800_transform_2