Rendezvények

Gazdag és szerteágazó lehetőségek várják a Általános Orvostudományi Kar hallgatóit az egyetem falain belül és kívül egyaránt. Első évtől kezdve számos hallgatói rendezvény teszi még színesebbé az amúgy is tartalmas hétköznapokat. A teljesség igénye nélkül, íme néhány a rendezvények közül: Gólyatábor, Gólyahajó, Gólyabál, Sportnap, Kulturális Napok, Jégfarsang, stb.

Bővebben →


Sport

A kötelező testnevelés órák mellett a szabadidős sport terén is nagy a választék az egyetemen: labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, röplabda, floorball, úszás, tenisz és egy sor egyéb szabadidősport.

További információk:


Hallgatói szervezetek

A hallgatók számos szervezethez csatlakozhatnak nemzetiségük, érdeklődési körük, igényeik szerint. Ilyen szervezet például

További szervezetek →


Tehetséggondozás

A hallgatóknak lehetősége van elmélyülni az érdeklődésüknek megfelelő szakmai tárgyakban akár TDK munka keretében, akár a klinikákon folyó tudományos kutatómunkába történő bekapcsolódással. Sok Tudományos Diákkörös hallgató dolgozik együtt velünk a laboratóriumokban, számtalan elismerő díjjal fémjelezve az itt zajló kutatásokat és természetesen a saját munkájukat is.

Az oktatás során igyekszünk hallgatóink készségeit és felkészültségét fejleszteni azáltal, hogy ösztönözzük őket a hazai és nemzetközi szakirodalom tanulmányozására, ezek segítségével önálló tudományos dolgozatok elkészítésére.