Az ÁOK online Nyílt Napján elhangzott előadások
ITT visszanézhetők.

 

AZ ÁLTALÁNOS ORVOSTUDOMÁNYI KAR ONLINE NYÍLT NAPJA
2024. JANUÁR 19. 9:00

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.  A programot Zoomon keresztül tartjuk, melynek a linkjét az esemény előtt e-mailben küldjük meg az érdeklődőknek. Az online jelentkezés során lehetőség van előzetesen saját kérdéseket is beküldeni.

REGISZTRÁLOK

Az Online Nyílt nap mellett egy Campus Tour keretében személyesen is bemutatjuk karunk épületeit, kollégiumait, hallgatói tereit és egy-két érdekes gyakorlatba is be lehet majd tekinteni. Az egyetem túra időpontja 2024. február 12. 16:00 óra. A részvételi lehetőség korlátozott, a regisztráció sorrendjében kerül biztosításra. Amennyiben szeretnél részt venni a Campus Tour-on is, úgy ezen a linken tudsz regisztrálni.

AZ ONLINE NYÍLT NAP PROGRAMJA
09:00 Rektori köszöntő
09:05 – tól

Dékáni köszöntő, általános tájékoztató

 

Az Általános Orvostudományi Kar oktatói szemmel

 

Oktatói Fórum
Az ÁOK nyílt nap keretében online fórumot tart, ahol az érdeklődők által feltett kérdésekre kaphatnak választ az alábbi témákban: oktatás, kutatás, mentorprogram.

10:30

Miért a Semmelweis?

10:47

Hallgatói Fórum

Bemutatkozik a Hallgatói Önkormányzat. A szervezet rövid bemutatkozását követően egy kötetlen beszélgetés keretei között az érdeklődők választ kaphatnak kérdéseikre az alábbi témákban: hallgatói élet, rendezvények, ösztöndíjak, kollégiumok, pályázatok, bizottságok.

11:47 Bemutató a Tudományos Diákköri Tanács működéséről
Bemutatkozik a Tudományos Diákköri Tanács, mely az Egyetem összes hallgatója számára kínál kutatási lehetőséget, akár már az első évtől kezdve.
Bemutatjuk a hallgatók tudományos munkáját támogató programokat, pályázati lehetőségeket, és a minden évben megrendezésre kerülő Tudományos Diákköri Konferenciát.
Ismertetjük a TDT kezdeményezésére indított tantárgyat: a „Bevezetés a tudományos diákköri munka alapjaihoz”.
12:03 Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program
Dr. Fekete György professzor, a Tehetséggondozó Program elnöke, valamint hallgatók és mentorok beszélnek a 2007 óta működő programról.
12:19 Program vége