A Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikája 2023. november 10-én különleges prosztata szűrőnapot szervez. A kampány keretében közérthető edukációs előadások, beszélgetések ismert emberekkel és szűrővizsgálatok (PSA és RDV*) lesznek elérhetőek. Miért fontos prosztataszűrésen részt venni? Tudjon meg többet a kérdésről!

Az alábbi űrlap kitöltésével Ön jelentkezhet a 2023. november 10. 14:00-17:00 közötti szűrővizsgálatra.

A vizsgálat helyszíne: Urológiai Klinika – 1082 Budapest, Üllői út 78.
Az űrlapot november 9-én 12:00-ig vagy az elérhető vizsgálati kapacitás erejéig tölthetik ki.

*A RDV vizsgálat eredménye azonnal, míg a PSA vizsgálat eredménye 2 órán belül a helyszínen megismerhető (de az EESZT-ben is elérhető lesz).

Figyelem! A részvételi lehetőséget orvosszakmai szempontok alapján bíráljuk el, ezért a jelentkezési lap kitöltése nem garantálja a részvételt. Kérjük, várja meg munkatársunk e-mailes visszajelzését, ami a kitöltést követően két munkanapon belül a megadott postafiókjába fog megérkezni, jelezve, hogy a megadott adatok alapján Ön részt vehet-e a vizsgálaton. 

A szűrővizsgálatra fenntartott helyek beteltek, így a regisztráció lezárult!
 

A rendezvényen fénykép és videófelvételek készülhetnek, mely felvételeken az esemény látogatói felismerhetőek lehetnek. A fényképeket az esemény szervezője a rendezvény és az egyetem népszerűsítése érdekében kívánja felhasználni.

Azoknak a pácienseknek a szűrővizsgálatát, akik most nem kerültek be a programba a következő 2 hétben tudjuk elvégezni előzetes értesítés alapján.