Betűméret: A A A

Klinikai vizsgálatok

Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikája teret biztosít különböző urológiai betegségek esetén, a tudomány jelenlegi állása szerinti, legkorszerűbb klinikai vizsgálatoknak. A vizsgálatban való részvétel azoknak a betegeknek nyújthat megbízható megoldást, akiknél az eddigi gyógyszeres kezelés nem hozott megfelelő eredményt, vagy az, egyéb okból nem folytatható. A vizsgálatban való részvételt mind a beteg, mind a kezelő orvos kezdeményezheti.

Amennyiben jelentkezni szeretne, írjon az alábbi címre: urologiaiklinikaivizsgalatok@med.semmelweis-univ.hu

Jelenleg az alábbi klinikai vizsgálatok folynak: Prosztatarákos betegek bevonásával zajló klinikai vizsgálatok:

1) III. fázisú, randomizált, dupla-vak, placebo-kontrollált vizsgálat az ODM- 201 hatásosságának és biztonságosságának értékelése magas kockázatú metasztázis nélküli kasztrációrezisztens prosztatarákban. (2015. márciustól)

2) III. fázisú, randomizált, dupla-vak, placebo-kontrollált vizsgálat A vizsgálatban való részvételt az alábbi esetben ajánljuk: hormonkezelés ellenére emelkedő PSA (szövettannal igazolt, áttétet nem okozó prostata adenocarcinoma). A vizsgálatban való részvétel ingyenes, a további egészségügyi feltételekről Klinikánkon a kezelő orvos nyújt részletes felvilágosítást. A klinikai vizsgálat időtartama alatt továbbra is kapja az alapkezelést. (2015. júliustól)