Az ellátás a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Felnőtt Sürgősségi Pszichiátriai szakambulanciáján (1083 Budapest, Balassa utca 6.) TAJ szám alapján, térítésmentesen történik.

A szakambulancia funkciója:

 Az ambulancia alapvető funkciója a sürgősségi pszichiátriai betegellátás biztosítása területi illetékesség szerint, szükség esetén a sürgős osztályos kezelés megszervezése illetve a társklinikáknak nyújtott pszichiátriai konzílium biztosítása. Ezen túl nem sürgős esetekben az osztályos kezelés szükségességének megítélése, ennek megszervezése/irányítása, illetve szükség esetén a gyógyszeres terápiára történő javaslat adása és ennek esetleges elindítása is az ambulancia felvállalt feladatát képezi.

A járó betegek számára a gyógyszeres terápia beállítása, és a rendszeres pszichiátriai gondozás a beteg lakcíme szerint illetékes pszichiátriai gondozó feladata. 

Orvosaink:

dr. Csukly Gábor, habilitált egyetemi docens, szakrendelés vezető

Ambulanciánkon 18 évüket betöltött, bármilyen pszichiátriai betegség diagnózisával kezelt illetve pszichiátriai jellegű probléma gyanújával érkező páciensek vizsgálatát, szükséges terápia elindítását, terápia módosítását, pszichoterápiás szakellátás felé való irányítását illetve szükség esetén osztályos felvételre való előjegyzését végezzük.