Tisztelt Hallgatók!

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Karának hallgatói a 2018/2019-es tanév első félévében ismét pályázhatnak a Rendszeres szociális ösztöndíjra és – az elsőéves hallgatók – az Alaptámogatásra.

Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy a korábbi gyakorlattal ellentétben idén ősztől kezdődően részben új szabályok alapján már nem a kari bizottság, hanem egy új, szeptemberben alakult egyetemi Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság (egyetemi SZEB) fog dönteni. Ennek alapján az összes ezen ügyekkel kapcsolatos ügyintézés is kikerült a kari hatáskörből. Mindazonáltal, ha az eljárás során olyan problémával találkoznak, amelyben a kar vagy az intézeti munkatársak (pl. a kari képviselőnk az egyetemi SZEB-ben vagy a tanulmányi ügyintézőjük) a segítségükre lehet, akkor a megszokott módon továbbra is rendelkezésre állunk.

A leírtaknak megfelelően az alábbi linken az újonnan létrehozott egyetemi SZEB által elkészített kiírást tesszük közzé a bizottság elnökének a kérésére, és kérjük, hogy az idén nyáron, illetve szeptemberben megváltozott új szabályokra fokozottan ügyelve az egyetemi SZEB által meghatározott módon és az általuk nyújtott információk alapján készítsék elő a pályázatukat.

Tisztelettel:
Egészségügyi Közszolgálati Kar, Dékáni Hivatal