Az Alumni Igazgatóság közreműködésével idén ősszel a JÓ? JÓ! Autósiskola szervezésében ismét B kategóriás jogosítvány tanfolyamot szervezünk Semmelweises hallgatóknak.

 

Miért ajánljuk?

Amellett, hogy számos helyzetben igen jól jön, ha van jogosítványod, szervezésünkben reális, jó áron szerezhetsz vezetői engedélyt. A könnyebbség érdekében pedig a KRESZ tanfolyamot online elvégezheted!

A képzés árai:

  • E-learning KRESZ tanfolyam ára: 30 000 Ft – aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezőknek és 35 000 Ft azoknak, akiknek nincsen hallgatói jogviszonyuk. 
  • A KRESZ vizsga díja: 4.600 Ft
  • Előírt minimum vezetési gyakorlat 30 óra: 30 x 8000 Ft/óra =  a vezetés (reális várható óraszám 40 óra)
  • A forgalmi vizsgadíj: 11.000 Ft

Az autósiskola az árváltoztatás jogát fenntartja.

 

A tanfolyamra való jelentkezést követően kb. egy hét átfutási idő, mire az oktató is felveszi a kapcsolatot a tanfolyam résztvevőivel, az e-learning regisztráció csak akkor történik meg, ha befizették a KRESZ tanfolyam díját.

Fontos információ még: Egy kormányrendelet alapján azok, akik 20. életévük betöltése előtt teszik le a KRESZ vizsgát, azok visszaigényelhetik a tanfolyam és a vizsga díját az államtól. Jelen esetben: 25.000 forint igényelhető vissza.

 

Fontos kérdések és válaszok:

K: Egészségügyi képzésben tanulok, és már volt elsősegély órám is, mentesülök az elsősegély vizsga alól?
V: Sajnos nem. Az elsősegély vizsga alól csak befejezett tanulmányok esetén (egészségügyi szakterületen szerzett diploma) mentesülhetsz. Ez alól egyedüli kivétel, ha egészségügyi szakközépiskolában érettségiztél.

K: Miért 40 óra vezetési gyakorlattal számoltok, amikor 30 a kötelezően előírt?
V: Azért, mert a tapasztalat szerint a szintén kötelezően előírt 580 km-t nem lehet levezetni 30 óra alatt, ezért nem reális azzal az árral számolni. Általában 40 óra alatt teljesíthető az elvárt km táv, azonban ez a gyakorlati oktatótól és a tanulótól is függ.

 

További kérdések esetén keresd bizalommal oktatónkat:

Pálfi Sándor

+36 20 920 5605

 

JELENTKEZÉS AZ ALÁBBI FELÜLETEN: