Kedves Érdeklődő!

  • Szeretnéd tudni, hogyan juss ki az egyetem, a karrierválasztás és az eközben felmerülő problémák labirintusából?
  • Szívesen beszélnél a benned lévő kérdésekről, problémákról az egyetemmel és a pályaválasztással kapcsolatban?
  • Úgy látod, túl sok választásod van, és ideje lenne fókuszálni valamire a sok lehetőség közül, és megtalálni a személyesen neked legmegfelelőbbet?

Ha a válaszod igen, akkor jelentkezz az alábbi csoportos coaching lehetőségére! Dr. Juhász Dávid orvos vállalkozó, orvosi coach, mentor lesz segítségedre.

 

“Na de mi is az a csoportos coaching?”

Egy olyan ülés, amely alatt hasonló kérdéskörrel rendelkező hallgatók egy coach vezetésével beszélnek meg problémákat, és derítik fel az adott kérdésre lehetséges válaszokat, melyeket a saját mindennapjaikban is alkalmazhatnak.

“Hogy lehetsz biztos abban, hogy hasonló a többiek problémája is az enyémhez?”

A jelentkezés után ki kell töltened egy google kérdőívet, amely után telefonon egyeztettek Dáviddal. Így biztosítjuk a csoportos foglalkozás megfelelő minőségét, és azt, hogy a csoport minden tagja hasonló kérdéseket, problémákat hoz be az ülésekre.

“Hányan vagyunk egy csoportban?”

Hatan.

“Mi a menetrend? Mikről lesz szó ezeken az alkalmakon?”

A csoportos üléssorozat első részén az ismerkedésen van a hangsúly: kialakítjuk a megfelelő bizalmat egymás felé, amely után fokozatosan hozunk be kérdéseket, gátakat. Ezeket először feltárjuk, “diagnosztizáljuk”, mintegy anatómiai pontossággal. Ezután feloldjuk a problémát, és a helyébe egy új gondolatot, víziót ültetünk.

 

A csoportos coaching lehetősége a Semmelweis Egyetem hallgatóinak és a végzett hallgatóknak is ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a helyek és az alkalmak korlátozottak. 

A coaching pontos időpontja a résztvevőktől függ, ezt a jelentkezés után tudjátok egyeztetni. 

JELENTKEZÉS ITT: