Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. december 04.
543883 Összes oltás

A Semmelweis Egyetem hallgatóinak pályakövetését az Alumni Igazgatóság végzi, amely az Oktatási Hivatal által működtetett Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR) segítségével valósul meg, de számos innovatív megoldást is alklamazunk, hogy hallgatóink karrierútját követni tudjuk. Célunk, hogy diplomásainktól hasznos és érvényes információkat gyűjtsünk, amelyek nem csak az Egyetem számára fontos adatok, de akár a jelenlegi hallgatóknak és a pályaválasztás előtt állóknak is informatívak a jövőjüket illetően. Az eddigi felmérések alapján tudjuk, hogy végzettjeink sikerekesen megállják helyület a munkaerőpiacon és a Semmelweis Egyetemen megszerezett tudás komoly értéket képvisel.

A rendszeres éves hallgatói felméréseket az Oktatási Hivatal munkatársai dolgozzák ki és értékelik, de ezeken felül az Egyetem szervezeti egységeinek kérésére különböző témákhoz kapcsolódóan az Alumni Igazgatóság is felkeres évfolyamokat, hallgatói vagy diplomás csoportokat. A kérdőívekre
adott őszinte válaszok azért is nagyon fontosak számunkra, mert ezek az adatok aztán komoly támogatást jelentenek az Egyetem döntéseinek folyamatában, a minőségbiztosítás során, az oktatás és szolgáltatások fejlesztésében, és az egyetemi rangsoroknál is.

Kérjük, amennyiben kérdőívet kap, akkor szánjon rá pár percet és töltse ki!

Az Oktatási Hivatal DPR interaktív felülete elérhető ezen az oldalon.

Az elmúlt évek felmérései:

2017 Diplomás Pályakövetési Rendszer felmérés: gyorsan találnak munkát a Semmelweis Egyetemen végzett hallgatók

2018 DPR: A hallgatók többsége a végzettségének megfelelő karriert tud kezdeni

2019 DPR

2020 DPR 

2021 DPR